3.1k pregleda
Ivana B. u rubrici Obrazovanje od Ivana B. [Superaktivan] (2.9k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Imate li preporuku za kafić u Zagrebu koji ima ugodan ambijent za rad i učenje na laptopu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.1k bodova)

Moje su preporuke za sljedeće kafiće:

1. Bistro Gluten na adresi Sesvetska ulica 3. Osim što je ambijent izrazito privlačan, dobra je i ponuda zdravih pića i slastica, a interijer nudi udobne fotelje i velike stolove koji su idealni za učenje i izvršavanje studentskih obaveza. Kafić je u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta, a dobro je povezan i javnim gradksim prijevozom s ostalim dijelovima grada. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7:00 do 23:00, a nedjeljom od 7:30 do 23:00. 

2. Kafić Raspjevane kokoši na adresi Poljička ulica 4. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 23:00, a subotom i nedjeljom od 9:00 do 00:00. Na katu ovog kafića postoji odvojena prostorija s foteljama , atmosfera je izrazito ugodna i poticajna za rad, kava je izvrsna, a k tome konobari mogu puštati ploče na gramofon- idealno za učenje. 

3. Greenery Procaffe je kafić smješten na adresi Ulica grada Vukovara 52e. Kafić je pun svijetla i zelenila, a posebno su privlači udobni tapecirani stolci i drvene ljuljačke. K tome su prednja i bočna strana kafića okružene terasama s udobnim sjedalima i zajamčenim hladom. Kava je izvrsna, a atmosfera ugodna i poticajna. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 7:00 do 00:00, a vikendom od 8:00 do 00:00. Ovaj se kafić nalazi u neposrednoj blizini tri najveća zagrebačka fakulteta (FER, FSB i Filozofski), a dobro je povezan i s ostalim dijelovima grada s obzirom da se nalazi na jednom od najvećih zagrebačkih raskrižja, točnije kod Zagrepčanke. 

+5 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić [Turboaktivan] (28.6k bodova)
uređen od Karla Jurišić

Učenje kod kuće ili u knjižnicama fakulteta ponekad može postati monotono, tjeskobno i vrlo je lako izgubiti koncentraciju. Kod učenika i studenata tijekom učenja je vrlo bitno da je atmosfera oko njih ugodna, mirna i topla, što je u knjižnicama teško postići. Mnogi učenici i studenti zato biraju kafiće gdje mogu u miru učiti i donijeti svoj laptop znajući da se mogu posvetiti učenju, ali uz ispijanje omiljene kave u ugodnom ambijentu kafića. Neki od takvih kafića su: 

  1. Kim's Coffe u Petrovoj, gdje uz toplu atmosferu osjećate kao doma. Svakako preporučujem odlazak po zimi gdje možete naručiti chai latte s cimetom ili razne ukusne tople napitke, pa i slastice. 
  2. Slijedeće simpatično mjesto je kafić Booksa u Martićevoj. Booksa je književni klub popunjeno pregršt knjiga, a i korisnih literatura. Baš atmosfera za učenje! 
  3. Preporučila bi jedan od mojih dražih, Canopy by Hilton u Branimir Centru. Unutra ćete, pored stolova za ispijanje kave, pronaći veliki stol za učenje i rad.Mir, tišina, ugodna glazba i atmosfera. Studenti vrlo često dolaze učiti u Canopy sa laptopom i svojom literaturom. Konobari su ljubazni te Vas neće ometati u učenju 
  4. Još jedno mjesto koje me očaralo je Cafe U Dvorištu u ulici Jurja Žerjavića. Kafić ima i otvorenu terasu koja je vrlo pogodna za proljetne i ljetne dane. Uz finu kavu i ostale napitke uživati ćete u učenju.
  5. Posljednji kafić nalazi se također u Martićevoj ulici, a zove se Verde Brunch & Caffe. Pored ukusne kave, ovdje možete pojesti i fini doručak te napuniti energiju za nastavak učenja. Ambijent je ugodan, interijer moderan i uz svoje knjige i laptop imate sve što trebate. Sretno!

Slična pitanja

3 odgovora 534 pregleda
2 odgovora 759 pregleda
1 odgovor 252 pregleda
1 odgovor 255 pregleda
3 odgovora 349 pregleda
1 odgovor 176 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...