Ivana Basar u rubrici Restorani i barovi od Ivana Basar
Gdje u Zagrebu mogu jesti i kupiti najbolje krafne - ne mislim na klasične pekarske krafne s čokoladom ili marmeladom, već na različit izbor krafni s dekoracijama i punjenjima.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+19 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković

Moja preporuka je Miss Donut definitivno❤️

Prvi donut cafe u Zagrebu. Svježe i ručno rađene krafne sa svakakvim ukrasima i sastojcima. Kava,limunada i najbolje tople čokolade. Predivan i veliki izbor najljepših i najjukusnijih krafnii. Meko tijesto i ukusno i fino punjene. Imaju puno vrsta krafni i donutsa. Najprodavaniji su im Creme Brulee,kinder donutsi,donut od karamele,krafne punjene nutelom i kremom od čokolade…

Njihova stranica: https://m.facebook.com/missdonutzagreb/

Njihov instagram: https://www.instagram.com/miss_donut_hr/?hl=hr

+12 glasa
Josipa Šagud od Josipa Šagud

U Zagrebu sam isprobala samo krafne iz Crofne, Ozaljska ulica 88, i bile su mi vrlo ukusne i zasitne. Rade svakim danom od 10 do 22 sata. U ponudi zaista imaju mnoge krafne, a samo neke su Ferrero, Kinder, Bijeli Bueno, Choco bomba, Pistachio donut, a ako Vam se ne sviđa niti jedna od njih, možete napraviti svoju kombinaciju. Cijene se kreću od 2.5 eura do 3.45 eura za gotove kombinacije. Osim krafna u ponudi imaju milkshakeove i kave. 
image

Logo Crofna, izvor : crofna.hr

image

Krafne, izvor : crofna.hr

+11 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
Top 2 mjesta u Zagrebu s najvećom i najbogatijom ponudom krafni su:

1. Meet Mia u Vlaškoj 43- različite vrste krafni, od donuta preko klasičnih krafni, punjenih vanilijom, čokoladom, pekmezom, malinom i pistacijom, ukrašenih lješnjacima, šećerom u prahu, čokoladom, preljevima... Ima jeftinijh i skupljih krafni, ovisno o količini sastojaka i dekoraciji. Mislim da je cijena klasične krafne 8 kn. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 9 do 22, a nedjeljom od 10 do 20.

2. Miss Donut u Harambašićevoj ulici 32a- krafne privlače izgledom, a onda i okusom. U ovoj je poslovnici nešto različitijih punjenja nego u prethodnoj. Proizvode donutse od karamele i Kindera, s kokosom, cheesecakeom i limunom, a klasične krafne punjene su Creme Bruleeom, Nutellom i Lino Ladom. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati, a nedjeljom ne rade.

Slična pitanja

3 odgovora 1.6k 👀
2 odgovora 1.4k 👀
9 odgovora 681 👀
2 odgovora 9.9k 👀
1 odgovor 588 👀
2 odgovora 383 👀
2 odgovora 1.0k 👀
2 odgovora 1.0k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...