Ivana Basar u rubrici Djeca i roditeljstvo od Ivana Basar
promjena rubrike od Znatko
Gdje mogu odnijeti stare igračke (npr. barbike, lego kockice, puzle...) koje mi je žao baciti? Htjela bih ih donirati negdje u području Zagreba?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir
Postoji više mogućnosti i opcija.

Prva mogućnost je odnijeti igračke u najbliži vrtić. Ukoliko su igračke u dobro stanju, te nisu potrgane, prašnjave ili nešto slično uvijek ih možete odnijeti u neki od vrtića koji iako sigurno imaju pregršt igračaka ponekad prihvaćaju donijete igračke, pogotovo ako nemaju takve.

Dalje, možete dati i hrvatskom caritasu koji uvijek zahvalno prihvaća sve vrste donacija, kako u novcu, hrani, pa tako i igračke.

Isto tako, uvijek možete pitati prijatelje ili poznanike znaju li koga da ima djecu i treba li im igračaka. Vjerujem da bi mnogi roditelji bili sretni da ne moraju trošiti novac na igračke koje će ionako biti suvišne nakon nekog vremena. A i koliko vidim igračke postaju sve skuplje tako da će dobro doći svima koji muku muče s novcem.
+3 glasa
Silvija Garić od Silvija Garić
Stare dječje igračke i odjeću, ako su u dobrom stanju možete donirati na nekoliko lokacija. Najpoznatija organizacija je Caritas koja prima sve vrste donacija. Također možete donirati u dječji dom u Nazorovoj, crveni križ te razne donacijske centre.

Smatram da je odličan izbor osobno odnijeti stvari obitelji za koju znate da je u financijskim problemima, ili koja ima više djece te im time olakšati i usrećiti ih. Uglavnom, na koju se god opciju odlučite učinit ćete ispravnu stvar i nekome uljepšati život.

Slična pitanja

2 odgovora 16.9k 👀
3 odgovora 484 👀
1 odgovor 328 👀
Lovro Gorup 19.10.2020. pitanje u rubrici Zabava od Lovro Gorup
1 odgovor 476 👀
1 odgovor 239 👀
2 odgovora 461 👀
2 odgovora 2.0k 👀
1 odgovor 302 👀
1 odgovor 181 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...