176 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Web Poslovanje od Ivan Gačić
Znaju li hrvatski poduzetnici poslovati internetom tj. digitalno? Zašto mislite tako?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Hrvatski poduzetnici u ovoj pandemiji morali se se preko noći snaći i pretvoriti svoje poslovanje iz analognog u digitalno. Bili su prisiljeni omogućiti digitalnu transformaciju koja je ujedno i brža, jednostavnija i jeftinija. No, priča je počela puno ranije, gdje su poduzetnici otvaranjem svoje tvrtke morali registrirati svoje poduzetništvo; poduzeće, obrt, samostalnu djelatnost,.. 

Također, mnoga poduzeća imaju web pristup svom poslovanju gdje ih kupci mogu potražiti na Internetu. Naravno, ovdje postoji i zapošljavanje web administratora, digitalnih stručnjaka i web dizajnera no, oni bi poduzeću trebali služiti samo kao pomoć pri vođenju, to jest napredovanje stranice. Ono osnovno bi svaki dobar poduzetnik morao savladati.

Što se tiče plaćanja, PayPal je nova era online plaćanja s kojim se mnogi, ako ne i svi poduzetnici danas susreću. Korištenjem PayPal-a poduzetnik može i naplatiti i kupiti te za to mora biti dobro upoznat s aplikacijom i prijavom prometa.


Internet je budućnost. Digitalan svijet nam je bliže nego što mislimo. Sve više možemo naići na digitalne radionice, seminare, tečajeve,...


Puno poslova niti ne zahtjeva fizički poslovni prostor nego samo laptop tako da ste fleksibillno i posao možete obavljati s bilo kojeg mjesta. Sve više poduzetnika se okreće tom stilu poslovanja tako da bi rekla da je poslovanje Internetom u Hrvatskoj sve naprednije.

 

Slična pitanja

5 odgovora
Goran Dren 14.03.2014. pitanje u rubrici Poslovanje od Goran Dren
3 odgovora
3 odgovora
11.12.2013. pitanje u rubrici Internet od i_mark
2 odgovora
Zoran Jurić 22.09.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Zoran Jurić
4 odgovora
11.12.2013. pitanje u rubrici Kupovina od i_mark
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...