Mirela Benić u rubrici Zabava od
tagovi uređeni od Znatko
Zanima me koje dobre igrice izlaze do kraja ove godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Mihael Fernežir od
odabran od Mirela Benić
 
Najbolji odgovor
Do kraja tekuće godine izlazi velik broj odličnih i zanimljivih igara na svim platformama. Mogu vam preporučiti nekoliko igara.

Prije svega, tu je FIFA 21. Najnovije izdanje najpopularnije svjetske nogometne simulacije izlazi početkom 10. mjeseca. Što se tiče novosti u odnosu na prošlogodišnju FIFU, najveće novosti dolaze u kooperativnom igranju sa vašim prijateljima.

Nakon toga, mogu vam preporučiti novi nastavak popularne Assasin's Creed franšize. Odnosno, Assassin's Creed Valhalla. Ovogodišnji Assasin's Creed bit će orijentiran na život i probleme vikinga. Naravno, kao i sve do sad Ubisoft radi i na ovogodišnjem nastavku.

Watch Dogs: Legion nadolazeća je akcijsko-avanturistička igra koju je razvio Ubisoft Toronto, a objavio Ubisoft. To je treći dio serije Watch Dogs i nastavak Watch Dogs 2. U toj se igri vraćamo hakiranju svega i svačega što smo uostalom radili i u prve dvije igre.

I za kraj, još vam mogu preporučiti novu Spider-Man igru. Marvelov Spider-Man: Miles Morales nadolazeća je akcijsko-avanturistička igra koju su razvili Insomniac Games, a izdala je Sony Interactive Entertainment. Ova priča prati dječaka Milesa Moralesa iz nedavnog Marvelovog animiranog filma Spider-Man: Into the Spider Verse.

Eto, to bi bile neke najzanimljivije igre koje izlaze prije kraja ove godine, barem meni osobno.
+10 glasa
Zvonimir Josip Strinić od

Cyberpunk 2077.

Najveći hype train za ovakav tip igrice od Witchera 3.

Radi ju CD Projekt Red, poljska tvrtka koja je i napravila Witchera 3, igricu koja ima preko 200h igrivog sadržaja tako da je hype opravdan.

Radnja je smještena u budućnosti gdje igramo kao plaćenik u Night Cityu, Kaliforniji te se za sad zna da je glavni cilj nać ''implant'' koji bi nam dao besmrtnost.

Ne želim ''spoilat'' ništa više tako da ako Vas zanima više https://www.cyberpunk.net/hr/en/ ( link službene stranice) a službeni datum izlaska je 19.11.2020.

Također do sad su dobili preko 100 nagrada za igricu koja još nije ni izašla pa možete zaključiti koliko je kvalitetno napravljena.

S obzirom da je ovo poljska tvrtka koja ne pati od sindroma mikrotransakcija poput ostalih u njihovoj branši ova igra bi mogla biti i legendarnija od Witchera 3, definitivno je vrijedna čekanja.

Dina Kljajić od
Cyberpunk 2077 je u ono vrijeme podbacio zbog previše bugova. Pratila sam tada tu scenu zbog naizgled lijepe grafike. Što je kasnije bilo s ovom igricom - ne znam. Da li je podbacila do kraja ili ?‌

Slična pitanja

1 odgovor 530 👀
1 odgovor 294 👀
1 odgovor 577 👀
Sandra Vukov 03.12.2020. pitanje u rubrici Tehnologija od Sandra Vukov
3 odgovora 345 👀
3 odgovora 872 👀
3 odgovora 618 👀
3 odgovora 940 👀
1 odgovor 437 👀
Tomislav Gatara 30.09.2020. pitanje u rubrici Sport i rekreacija od Tomislav Gatara
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...