926 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Obrazovanje od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
Koji je postupak ako zagrebački student želi stanovati u jednokrevetnoj sobi u studentskome domu? Postoji li zaseban natječaj za jednokrevetne sobe ili se u klasičnom natječaju treba naglasiti želja za jednokrevetnom sobom?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.1k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor
Prvo od svega, potrebno je prijaviti se na natječaj koji je otvoren za sve studente te ukoliko rezultat natječaja bude pozitivan, odnosno ukoliko student dobije pravo na smještaj u studentskom domu, potrebno je prijaviti se na natječaj za jednokrevetnu sobu, koji se otvara naknadno, tek nakon rezultata objavljenih za smještaj u ostale kapacitete studentskih domova.

Student koji se prijavljuje za jednokrevetnu sobu nužan je fakultetskoj liječnici poslati dokumentaciju o zdravstvenom stanju nakon čega doktorica piše prijedlog uz opravdane razlog o smještaju studenta u jednokrevetnu sobu. Taj prijedlog liječnica šalje u Zavod za javno zdravstvo Andrija Štampar gdje odlučuju o stanju i potrebama studenta za jednokrevetnom sobom.

U klasičnom načinu prijave za studentski dom, student koji želi jednokrevetnu sobu odabire prioritete, odnosno domove u kojima bi želio živjeti te najčešće, nakon obrade zdravstvene dokumentacije, u natječaju za jednokrevetnu sobu dobiva pravo na stanovanje u prvom izboru.

Slična pitanja

1 odgovor 230 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...