575 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Financije od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.1k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Što je to "George Croatia"? Jel' to nešto vezano uz banke?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Znatkica od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova)
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor
Erste banka je ovog tjedna u Hrvatskoj objavila postojanje digitalnu platformu pod nazivom "George Croatia". Tako je domaće tržište peto po redu poslije Austrije, Češke, Slovačke te Rumunjske na kojem je ova aplikacija za internetsko i mobilno bankarstvo postala dostupna za download na popularnim storovima za Android i Apple mobitele.

Nova platforma na neko vrijeme će paralelno raditi uz postojeću aplikaciju za mobilno i internetsko bankarstvo Erste banke, te će biti namijenjena za sada samo fizičkim osobama. No, George ne bi trebao biti samo nadogradnja postojećih rješenja već snažniji iskorak u digitalne kanale, reorganizirajući pristup online bankarstvu po uzoru na mnoga revolucionarna rješenja koje dolaze zadnjih godina iz fintech područja (npr. Revolut, Crypto.com, Wirex, itd.).

Ako ste korisnik Erste banke možete samostalno instalirati tu aplikaciju te uz pomoć mTokena stare Erste mBanking aplikacije dobiti kodove za aktivaciju i George aplikacije.
Zoran Jurić 06.10.2020. pitanje u rubrici Poslovanje od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova) Zašto se internet bankarstvo od Erste banke zove George?
Zoran Jurić 06.10.2020. pitanje u rubrici Financije od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova)
13.08.2021. promjena rubrike od Znatko
Hoće li George od Erste banke biti i za poslovne korisnike?
+1 glas
Karla Jurišić od Karla Jurišić [Turboaktivan] (28.6k bodova)

Ako mislite na ​

  • Fort George Croatia, onda je to tvrđava na Visu koja je izgrađena za engleskog kralja George-a III. Danas je to vrlo poznati prostor za restorane, događaje, vjenčanja, barove.. S tvrđave se vidi prekrasan pogled na Jadransko more. Možete uzeti karticu kojom postajete Član te imate mnogo pogodnosti, kao ulaz na sve party-je tijekom događaja Yacht Week
  • Georg Consulting, onda je to konzulantska tvrtka koja se bavi savjetovanjem usluga vezane za bespovratna sredstva iz fondova EU. Pružaju i druge različite usluge za mikro i makro poduzeće. Cilj im je prvenstveno savjetovati privatne poduzetnike, ali i strane te javni sektor. Fokus im je na poljoprivrednoj, prehrambenoj industriji i obnovljivim izvorima energije.

Slična pitanja

1 odgovor 2.7k pregleda
1 odgovor 374 pregleda
3 odgovora 7.5k pregleda
1 odgovor 414 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...