528 pregleda
Karla Jurišić u rubrici Financije od Karla Jurišić (37.8k bodova)
tagovi uređeni od Znatko
Možete li mi reći koje pakete nudi Podravska banka?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Magdalena od Magdalena (6.2k bodova)
odabran od Karla Jurišić
 
Najbolji odgovor

Podravska banka nudi pet različitih paketa tekućeg računa. Osim paketa za studente i umirovljenike, nude i tri opća paketa namijenjena ostalom građanstvu.

  • POBAPOP je paket namijenjen studentima, za koji se ne plaća mjesečna naknada. Paket obuhvaća 7 bankarskih usluga (primjerice, korištenje internet bankarstva i vođenje žiro računa) kao i izradu debitne kartice. Osim toga, nude i osiguranje od nezgode, koje se isto tako ne plaća.
  • POBAZEN je paket namijenjen umirovljenicima te se mjesečno plaća 25 kn. Unutar njega isto tako se nudi 7 bankarskih usluga (primjerice, izrada i zamjena debitne kartice i mogućnost imanja jednog opunomoćenika za svaki račun), kao i izrada debitne i kreditne kartice. Od dodatnih usluga, umirovljenicima se nudi osiguranje od nezgode, Madins Basic (informacije o ljekarnama, bolnicama, listama čekanja i sl.) te razni popusti (primjerice, na osiguranje imovine).
  • POBAHIT je paket koji se plaća 35 kn mjesečno, a obuhvaća 9 bankarskih usluga (primjerice, korištenje internet i mobilnog bankarstva). U sklopu ovog paketa mogu se dobiti debitna i kreditna kartica. Od dodatnih usluga, uključeno je osiguranje od nezgode, pomoć na cesti i aplikacija Putni anđeo (detekcija prometne nezgode te dojavljivanje javnim službama), kao i razni popusti (primjerice, na auto kasko).
  • POBAPRO je paket koji se plaća 55 kn mjesečno, a obuhvaća 12 bankarskih usluga (primjerice, niže naknade za brokerske usluge i mogućnost korištenja prekoračenja). Isto tako, u sklopu paketa mogu se dobiti debitna i kreditna kartica. Dodatne usluge u paketu su osiguranje od nezgode, pomoć na cesti, aplikacija Putni anđeo i Autopass (prijevoz i popravak vozila, zamjensko vozilo), ali i popusti (primjerice, na dobrovoljno zdravstveno osiguranje).
  • POBATOP je paket koji se plaća 85 kn mjesečno, a obuhvaća 15 bankarskih usluga (primjerice, Mastercard Gold kreditna kartica s odgodom i ugovaranje trajnog naloga). U sklopu paketa, osim Gold kreditne kartice, može se dobiti i debitna kartica. Dodatne usluge obuhvaćene paketom su osiguranje od nezgode, Medins Basic, putno zdravstveno osiguranje, pomoć u kući i pomoć na cesti (plus aplikacija Putni anđeo, Autopass i usluge za drugi auto) te popusti na razna osiguranja.

Izvor: Podravska banka

Mila Validžić od Mila Validžić (6.2k bodova)
Hvala ti, a jesu li se mijenjali u međuvremenu?

Slična pitanja

2 odgovora
Ivan Gačić 28.09.2020. pitanje u rubrici Financije od Ivan Gačić (8.7k bodova)
1 odgovor
Monika Kiris 31.10.2022. pitanje u rubrici Financije od Monika Kiris (11.4k bodova)
1 odgovor
Marko Radić 09.02.2016. pitanje u rubrici Financije od Marko Radić (9.0k bodova)
4 odgovora
Hrvoje Novak 16.06.2014. pitanje u rubrici Financije od Hrvoje Novak (15.8k bodova)
1 odgovor
Nino Marić 20.04.2022. pitanje u rubrici Financije od Nino Marić (15.8k bodova)
1 odgovor
Ivan Gačić 14.10.2020. pitanje u rubrici Financije od Ivan Gačić (8.7k bodova)
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.0k pitanja

17.4k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...