446 pregleda
Karla Jurišić u rubrici Financije od Karla Jurišić (29.5k bodova)
tagovi uređeni od Znatko
Možete li mi reći koje pakete nudi Podravska banka?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Magdalena od Magdalena (4.9k bodova)
odabran od Karla Jurišić
 
Najbolji odgovor

Podravska banka nudi pet različitih paketa tekućeg računa. Osim paketa za studente i umirovljenike, nude i tri opća paketa namijenjena ostalom građanstvu.

  • POBAPOP je paket namijenjen studentima, za koji se ne plaća mjesečna naknada. Paket obuhvaća 7 bankarskih usluga (primjerice, korištenje internet bankarstva i vođenje žiro računa) kao i izradu debitne kartice. Osim toga, nude i osiguranje od nezgode, koje se isto tako ne plaća.
  • POBAZEN je paket namijenjen umirovljenicima te se mjesečno plaća 25 kn. Unutar njega isto tako se nudi 7 bankarskih usluga (primjerice, izrada i zamjena debitne kartice i mogućnost imanja jednog opunomoćenika za svaki račun), kao i izrada debitne i kreditne kartice. Od dodatnih usluga, umirovljenicima se nudi osiguranje od nezgode, Madins Basic (informacije o ljekarnama, bolnicama, listama čekanja i sl.) te razni popusti (primjerice, na osiguranje imovine).
  • POBAHIT je paket koji se plaća 35 kn mjesečno, a obuhvaća 9 bankarskih usluga (primjerice, korištenje internet i mobilnog bankarstva). U sklopu ovog paketa mogu se dobiti debitna i kreditna kartica. Od dodatnih usluga, uključeno je osiguranje od nezgode, pomoć na cesti i aplikacija Putni anđeo (detekcija prometne nezgode te dojavljivanje javnim službama), kao i razni popusti (primjerice, na auto kasko).
  • POBAPRO je paket koji se plaća 55 kn mjesečno, a obuhvaća 12 bankarskih usluga (primjerice, niže naknade za brokerske usluge i mogućnost korištenja prekoračenja). Isto tako, u sklopu paketa mogu se dobiti debitna i kreditna kartica. Dodatne usluge u paketu su osiguranje od nezgode, pomoć na cesti, aplikacija Putni anđeo i Autopass (prijevoz i popravak vozila, zamjensko vozilo), ali i popusti (primjerice, na dobrovoljno zdravstveno osiguranje).
  • POBATOP je paket koji se plaća 85 kn mjesečno, a obuhvaća 15 bankarskih usluga (primjerice, Mastercard Gold kreditna kartica s odgodom i ugovaranje trajnog naloga). U sklopu paketa, osim Gold kreditne kartice, može se dobiti i debitna kartica. Dodatne usluge obuhvaćene paketom su osiguranje od nezgode, Medins Basic, putno zdravstveno osiguranje, pomoć u kući i pomoć na cesti (plus aplikacija Putni anđeo, Autopass i usluge za drugi auto) te popusti na razna osiguranja.

Izvor: Podravska banka

Slična pitanja

2 odgovora
Ivan Gačić 28.09.2020. pitanje u rubrici Financije od Ivan Gačić (7.2k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Marko Radić 09.02.2016. pitanje u rubrici Financije od Marko Radić (7.2k bodova)
4 odgovora
Hrvoje Novak 16.06.2014. pitanje u rubrici Financije od Hrvoje Novak (12.9k bodova)
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.2k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...