738 pregleda
Znatkica u rubrici Web Poslovanje od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova)
Koliko košta izrada jednog običnog web shopa tj. e-trgovine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Mario Ronić od Mario Ronić [Superaktivan] (1.6k bodova)
Potpuno funkcionalnu web trgovinu kupujete već za preko 10.000 kuna.

Ipak za takvu cijenu se podrazumijeva primjena gotove i već negdje drugdje korištene web dizajnerske teme. Također, za taj iznos ne dobivate web trgovinu “krojenu po mjeri”, već samo one mogućnosti koje softver/tema općenito nudi. Nekima je i to dovoljno za početak.

Ipak, uz dobar poslovni plan, vrlo detaljno analiziran odabir platforme te uz instalsciju dobrih dodatnih modula (plugin), možete za taj iznos napraviti i vrlo dobru web trgovinu.

Za one s puno više zahtjeva, prosječna cijena izrade web trgovine kreće se od nekih 40.000 do 100.000 kuna. Razvoj najzahtjevnijih web trgovina može koštati i mnogo više.
+4 glasa
Maja S od Maja S [Superaktivan] (1.9k bodova)
Cijena izrade web shop-a ovi o nekoliko elemenata. Prvi element je veličina samog web shop-a, a drugi specifični zahtjevi pojedinog naručitelja. Vrlo je bitno da naručitelj da svoje prijedloge i mišljenja te iznese svoje želje, tj. bitan je njegov osobni angažman. Cijene izrade manjih web shop-ova kreću se od 3 000 do 5 000 kuna. Cijene srednje velikog web shop-a  kreću se od 5 000 do 10 000 kn, a cijene većih i konkretnijih web shop-ova su iznad 10 000 kuna. Svakako se preporučuje provjeriti što se za te cijene i dobiva, a to ovisi o tvrtki koja je zadužena za izradu shop-a.

Slična pitanja

2 odgovora 820 pregleda


Future in Compliance

Role of GDPR and Compliance in Business

online, 27. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.1k pitanja

13.2k odgovora

2.7k komentara

1.3k korisnika

...