Lovro Gorup u rubrici Kupovina od
promjena rubrike od Znatko
Može preporuka za web shop ili stranicu s koje mogu naručiti kvalitetan planer za curu koja je studentica i voli dobru organizaciju.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

S obzirom da i sama volim dobru organizaciju studentskih i drugih obaveza, koristila sam više različitih planera, a u nastavku donosim popis web shopova koje bih preporučila.

1. Paper & Stuff 

Na ovoj web stranici moguće je naručivanje specijaliziranih studentskih planera po pristupačnoj cijeni. Osim već postojećih modela, postoji i opcija personaliziranja - planeru se može dodati i citat ili natpis po želji, a bira se i izgled/dizajn korica planera. Ovakav studentski planer sadrži kalendar tekuće akademske godine, stranice za praćenje izostanaka s kolegija, prazne stranice za popis literature za seminare, kolokvije i ispite, stranice za raspored predavanja i druge slične sadržaje koji su studentima neophodni za praćenje. Čak postoji i odjeljak za praćenje financija, što je za organizaciju studentskog budžeta velika prednost. Ovaj web shop nudi mogućnost dostave na kućnu adresu. 

2. Stradivarius 

Stradivarius je inače fizička trgovina, ali nudi i opciju dostave narudžbe na kućnu adresu. Izbor uredskog pribora vrlo je raznolik, a između ostaloga, nude i ženske planere preslatkih korica i funkcionalnog dizajna. Nisu specijalizirani za studentske obaveze kao prethodno spomenuti web shop, ali ženski planeri iz Stradivariusa odlično su organizirani. Ima puno prostora za pisanje obaveza i planova, a postoje i liste za praćenje zadataka koje treba izvršiti. Osim toga, postoji i cjelomjesečni pregled u kojem se na dvije stranice mogu ispisati najvažnije obaveze tijekom tekućeg mjeseca. 

3. Proe planeri 

Ovaj web shop nudi ženske planere "girl boss" dizajna za efikasnu organizaciju urbane djevojke s puno obaveza i planova. U planeru je dovoljno prostora za bilježenje i praćenje svih obaveza, ali kao njihovu apsolutnu prednost nad ostalima izdvajam dizajn korica sa zanimljivim ilustracijama. Trenutno ekipa koja stoji iza ovih planera priprema novu ponudu na web shopu, stoga naručivanje i dostava u ovom trenutku nisu mogući. S obzirom da su Proe planeri aktivni na Instagramu, na toj društvenoj platformi postoje informacije o uskorom ponovnom otvaranju web shopa, kao i o svim njihovim proizvodima. 

Slična pitanja

1 odgovor 538 👀
2 odgovora 600 👀
2 odgovora 322 👀
2 odgovora 1.7k 👀
4 odgovora 463 👀
Marko Radić 06.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Marko Radić
1 odgovor 3.4k 👀
4 odgovora 1.3k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...