209 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Promet i vozila od Lovro Gorup
promjena rubrike od Znatko
Zašto na ZET-ovoj službenoj stranici ne piše dolazak i odlazak pojedinog autobusa s određene stanice unutar rute? Napisano je samo vrijeme odlaska i dolaska na odredište. Gdje pronaći te informacije?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka

Zato što to ovisi o raznim faktorima kao što su gužva u gradu ili brzina vožnje vozača.

No, zato možete instalirati aplikaciju koja se zove ZET info. Uz to što možete vidjeti vrijeme dolaska vozila na stanicu, aplikacija pomaže i u tome da na vrijeme saznate promjene i izvanredne regulacija u ZET prometu. Sadrži popis svih najavljenih radova, promjena u prometu te prijava u poteškoćama u ZET prometu od strane korisnika. 

+2 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić
Jer najjednostavnije rečeno, nema smisla. Na dolazak autobusa može utjecati veliki broj faktora, kao što je npr. kvar na vozilu ili gužva u prometu. Osobno mi se događalo i da se bus koji put uopće i ne pojavi, već tek onaj sljedeći. Pretpostavljam da se vozilo na putu do stanice pokvarilo ili je došlo do neke druge komplikacije. Neke tramvajske i autobusne stanice imaju elektroničke table na kojima piše kada dolazi koja linija, no ni ne one nisu 100% pouzdane( prema mom iskustvu, nisu uopće pouzdane ukoliko na njima pišu sati i minute, a ne samo minute dolaska). Stoga mislim da ukoliko ne pratite zetovu stranicu gdje obavještavaju o promjenama na trasama, ne možete nikada sa sigurnošću znati gdje se nalazi vaš bus/tramvaj.

Slična pitanja

1 odgovor
Ivan Gačić 05.03.2022. pitanje u rubrici Promet i vozila od Ivan Gačić
1 odgovor
2 odgovora
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...