713 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Stanovanje od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.0k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Koliko košta servis Beeping.hr za čišćenje stana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.7k bodova)
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor

Beeping.hr je servis koji vrši usluge čišćenja naših domova/kuća. Oni nude mogućnost sigurnog online plaćanja, te tvrdi da se ne moramo brinuti o čistačima jer su svi pouzdani i sigurni. 

Cijena čišćenja ovisi o vrsti čišćenja koje želimo. Cijene se kreću od 180 kuna pa na više

S obzirom na to jednokratno čišćenje stana do 45m2 iznosi 239 kuna, do cijena čišćenja stana iste kvadrature, ali jednom tjedno iznosi 655, 20 kuna, te se pri toj opciji štedi 75,20 kuna.

Čiste stanove/kuće najviše do 195m2. Ukoliko se odlučimo za opciju čišćenja stana te kvadrature jednokratno ono će iznositi 870 kuna. A ista ta opcija jednom tjedno iznosit će 1487,85 kuna, te se pri tome štedi 498,04 kune

Postoje i dodaci poput čišćenja pećnice, hladnjaka, prozora i dezinfekcijskog čišćenja te se cijena povećava ovisno koji dodatak je izabran. Uz opciju jednokratnog čišćenja i čišćenja jednom tjedno, vrše čišćenje i svaka 2 ili 4 tjedna. 

Ukoliko se osoba odluči na pretplatu, plaćanje će se vršiti prije početka mjesečnog obračunskog razdoblja. Ukoliko se pretplata otkaže osoba je dužna platiti 250 kuna za manipulativne troškove. 

Odgađanje čišćenja za neki drugi termin može se napraviti besplatno i online najmanje 24 sata prije dogovorenog termina. Također je važno reći da se pretplata može zamrznuti, tj odgoditi na mjesec dana. 

U cijenu opcije koja se odabere također ulazi i osiguranje štete od mogućih oštećenja. Isto tako se može dogovoriti da uvijek dolazi isti čistač. Isto tako nude dodatne popuste ukoliko na određeni dan sklopite pretplatu, te svakako preporučuje ukoliko se odlučite za klapanje pretplate pričekajte dane kada imaju dodatne popuste. 

Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.6k bodova)
ovo sam si spremila, zvat cu ih sigurno, hvala puno na ovom odgovoru, odličan je
Ana Pilato 23.07.2021. pitanje u rubrici Stanovanje od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova) Kakva su Vaša iskustva sa čišćenjem stana preko Beeping.hr ?

Slična pitanja

1 odgovor 496 pregleda
3 odgovora 353 pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...