154 pregleda
Maja Kos u rubrici Internet od Maja Kos (8.1k bodova)
Kako i kada odgovarate na Znatku preko radnog dana, a kako preko vikenda? Kako vrijeme za odgovaranje na Znatku uskladite s dnevnim obvezama na faksu ili na poslu?

Koja je Vaša tajna? ;-)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović (22.2k bodova)

S obzirom da studiram, a zbog epidemiološke situacije imam online nastavu, većinu vremena (ako govorimo o radnim danima) provodim sjedeći za laptopom. Kad god nemam predavanje, imam otvorenu karticu Znatkove stranice te odgovaram na pitanja. Teško mogu rećo kako raspoređujem vrijeme za odgovaranje na pitanja na Znatku jer to uvelike ovisi o količini novih pitanja koja se pojave tokom dana. Dakle, na pitanja odgovaram po principu "ako ima novih pitanja koja mi odgovaraju, odgovoriti ću, a ako nema, čekati ću". Osobno mi nije teško organizirati vrijeme za odgovaranje na pitanja, ali ne volim puno "praznog hoda". Time hoću reći da, ako drugi korisnici na Znatku nisu aktivni i ako nema pitanja za koja mislim da bih na njih mogla odgovoriti, postaviti ću ja nekoliko pitanja i tako možda potaknuti i druge korisnike. Inače mi organizacija biločega nije problem, tako da svakog dana stignem izvršiti fakultetske obaveze, odgovoriti na nekoliko pitanja na Znatku i obaviti kućanske poslove ili se posvetiti nečemu drugom što tog dana iziskuje moju pozornost.

Smatram da je dobra organizacija ključ uspjeha pa se time i vodim u svemu što radim. Dobro si je postaviti neke realne ciljeve (npr. na toliko pitanja ću odgovoriti svakog dana, u iduća dva sata ću se posvetiti fakultetu). 

Što se vikenda tiče, obaveze su na drugom mjestu (osim ako,naravno, iz nekog razloga nisu prioritetne u zadanom trenutku). Kada osoba rasporedi vrijeme tako da se stigne odmoriti i opustiti, puno je produktivnija i kvalitetnije ispunjava svoje obaveze.

+5 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić (16.5k bodova)
Kao studentica, uglavnom sam cijeli semestar ali i ispitne rokove provela doma pa nisam morala organizirati vrijeme kada ću odgovarati ili postavljati pitanja. Međutim, nekako mi je ušlo u naviku da najviše ujutro i navečer prije spavanja barem sat-dva provedem odgovarajući na pitanja. Naravno, preko dana ukoliko se sjetim nekog pitanja, odem na stranicu i postavim ga. Moram priznati, Znatko je zaista jedna od mojih najposjećenijih stranica! Također, ne volim odgovarati na pitanja ukoliko nemam vremena jer imam osjećaj da ne napišem sve što bih inače napisala pa ću ranije taj dan preskočiti odgovaranje.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
2 odgovora
Marketing odjel d.o.o. 01.10.2020. pitanje u rubrici Razno od Marketing odjel d.o.o. (10.4k bodova)
Znatko medijski pokriva

Vincekovo 2023

Na blagdan Sv. Vinka obilježava se Vincekovo kada počinje nova vinogradarska godina

Sv. Ivan Zelina, 22.01.2023.

DOĐITE
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.0k pitanja

15.9k odgovora

3.8k komentara

1.3k korisnika

...