Ivan Gačić u rubrici Politika od
promjena rubrike od Znatko
Hoće li gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić do kraja korona pandemije naučiti staviti zaštitnu masku?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Mihaela Blažeka od
Iako je pitanje pomalo banalno, smatram da vrlo vjerojatno neće jer se ipak radi o osobi koja je na visokoj poziciji i samim time joj se nitko ne usudi prigovarati zbog pogrešnog nošenja maske.

Možda mogući novi "lockdown" i zaoštravanje mjera pomognu u tome da pravilno počne nositi masku, ali nije sigurno da će to tako zaista i biti. Radio je on u prošlosti puno drugih stvari zbog kojih mu nitko nije prigovarao, pa tako mu vrlo vjerojatno neće nitko ni sada.

No, ne radi se tu samo o gradonačelniku. Pogledajte na koji način premijer Plenković nosi masku. On ju u većini slučajeva ni ne nosi, dok svi oko njega nose. Pitanje je što je tu bolje, ne nositi uopće ili bezuspješno nositi.
+7 glasa
Sandra Vukov od
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor
Čisto sumnjam da će naš gradonačelnik Bandić naučiti nositi staviti zaštitnu masku jer je napravio mnogo gore stvari od te maske koju ne stvalja na lice uoči pandemije covida 19 i te stvari nikada neće ispraviti niti prihvatiti i ispričati se, ne nošenje maske je možda šećer na kraju jer je pokazivanje ne poštovanja prema nama ne samo zato sto ne nosi masku dok se zaraza širi nego po ne znam koji puta nam pokazuje da pravila nisu za sve jednaka.

Slična pitanja

2 odgovora 292 👀
3 odgovora 296 👀
2 odgovora 273 👀
1 odgovor 1.2k 👀
2 odgovora 199 👀
1 odgovor 199 👀
1 odgovor 161 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...