245 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
promjena rubrike od Znatkica
Koji su provjereno najbolji Bosch proizvodi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+5 glasa
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor
Bosch ProAnimal usisavači su odlični. Postoji više usisavača iz te linije (Unlimited ProAnimal, Athlet ProAnimal, Flexxio ProAnimal, ProAnimal usisavač s vrećicom, ProAnimal usisavač bez vrećice te ProAnimal mokro-suhi usisavač), a od 15.10.2020. do 15.4.2021. uz kupnju jednog od tih usisavača moguće je dobiti (više o ponudi mogće je pročiatai na linku: https://www.bosch-home.com/hr/promocije-i-noviteti/usisavaci-bosch/proanimal).

Cijene tih usisavača kreću xse između 1500 i 3100 kn. Te usisavače preporučila bih svima koji posjeduju ljubimce (posebno one koji se često i puno linjaju, a možda imaju i dulju dlaku), odlično očiste dlake (i prašinu), posebno dobro izvuče sve dlake iz tepiha.
+3 glasa
Iva Murat od Iva Murat

Bosh ima perilicu-sušilicu rublja. To je uređaj koji ujedno pere i suši rublje do određenog stupnja. Kapacitet za pranje je 7 kg, a za sušenje 4 kg. Može napraviti 1400 okretaja u minuti. Ima poseban program pogodan za noćno pranje rublja koji smanjuje broj okretaja u minuti. Tako možete prati rublje po noći bez da vam remeti san. Tu je i brzi program koji može oprati 2 kg rublja u samo 15 minuta. Ovo je vrlo praktično ako se negdje žurite. Ova perilica ima i zaštitu od izlijevanja vode. Cijena je 9 499 kn. Mislim da je ovaj uređaj vrlo praktičan jer ujedno dobivate i perilicu i sušilicu. Više vam se ne može dogoditi da zaboravite izvaditi rublje iz perilice i staviti ga na sušilicu. Ono će se sada osušiti još u perilici. Budući da je kapacitet za sušenje manji nego za pranje, na to treba paziti kad perete veće količine robe. Brzi program jako je koristan za prezaposlene i one koji stalno zaboravljaju oprati svo to rublje. 

Ovo je link na uređaj: https://www.bosch-home.com/hr/popis-proizvoda/pranje-i-susenje-rublja/perilice-susilice-rublja/WKD28542EU

+3 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Njihovi kućanski aparati su kvalitetni. Oni za koje sam čula su njihov usisavač koji je namijenjen baš za sakupljanje životinjske dlake i od njega se dobiva i poklon bon od 200 kn (ProAnimal usisavači). Imaju odlične miksere za miješanje teških tijesta, prepoznatljivi su po unikatnim bojama, rađeni od nehrđajučeg čelika do 2,7 kg miješavine kg za torte i 1,9kg dizanog tijesta. Izvršavaju povrat novaca i imate 10 godina jamstva protiv hrđanja unutrašnjeg spremnika.

Slična pitanja

3 odgovora
1 odgovor
1 odgovor
2 odgovora
2 odgovora
Augustina Kolak 31.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Augustina Kolak
1 odgovor
Augustina Kolak 21.12.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Augustina Kolak
6 odgovora
3 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...