142 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Kupovina od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
promjena rubrike od Znatkica
Koji su provjereno najbolji Bosch proizvodi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+5 glasa
Lucija V. od Lucija V. [Ekstraktivan] (8.0k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor
Bosch ProAnimal usisavači su odlični. Postoji više usisavača iz te linije (Unlimited ProAnimal, Athlet ProAnimal, Flexxio ProAnimal, ProAnimal usisavač s vrećicom, ProAnimal usisavač bez vrećice te ProAnimal mokro-suhi usisavač), a od 15.10.2020. do 15.4.2021. uz kupnju jednog od tih usisavača moguće je dobiti (više o ponudi mogće je pročiatai na linku: https://www.bosch-home.com/hr/promocije-i-noviteti/usisavaci-bosch/proanimal).

Cijene tih usisavača kreću xse između 1500 i 3100 kn. Te usisavače preporučila bih svima koji posjeduju ljubimce (posebno one koji se često i puno linjaju, a možda imaju i dulju dlaku), odlično očiste dlake (i prašinu), posebno dobro izvuče sve dlake iz tepiha.
+3 glasa
Iva Murat od Iva Murat [Turboaktivan] (26.5k bodova)

Bosh ima perilicu-sušilicu rublja. To je uređaj koji ujedno pere i suši rublje do određenog stupnja. Kapacitet za pranje je 7 kg, a za sušenje 4 kg. Može napraviti 1400 okretaja u minuti. Ima poseban program pogodan za noćno pranje rublja koji smanjuje broj okretaja u minuti. Tako možete prati rublje po noći bez da vam remeti san. Tu je i brzi program koji može oprati 2 kg rublja u samo 15 minuta. Ovo je vrlo praktično ako se negdje žurite. Ova perilica ima i zaštitu od izlijevanja vode. Cijena je 9 499 kn. Mislim da je ovaj uređaj vrlo praktičan jer ujedno dobivate i perilicu i sušilicu. Više vam se ne može dogoditi da zaboravite izvaditi rublje iz perilice i staviti ga na sušilicu. Ono će se sada osušiti još u perilici. Budući da je kapacitet za sušenje manji nego za pranje, na to treba paziti kad perete veće količine robe. Brzi program jako je koristan za prezaposlene i one koji stalno zaboravljaju oprati svo to rublje. 

Ovo je link na uređaj: https://www.bosch-home.com/hr/popis-proizvoda/pranje-i-susenje-rublja/perilice-susilice-rublja/WKD28542EU

+3 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.9k bodova)
Njihovi kućanski aparati su kvalitetni. Oni za koje sam čula su njihov usisavač koji je namijenjen baš za sakupljanje životinjske dlake i od njega se dobiva i poklon bon od 200 kn (ProAnimal usisavači). Imaju odlične miksere za miješanje teških tijesta, prepoznatljivi su po unikatnim bojama, rađeni od nehrđajučeg čelika do 2,7 kg miješavine kg za torte i 1,9kg dizanog tijesta. Izvršavaju povrat novaca i imate 10 godina jamstva protiv hrđanja unutrašnjeg spremnika.

Slična pitanja

1 odgovor 683 pregleda
1 odgovor 1.2k pregleda
1 odgovor 882 pregleda
6 odgovora 644 pregleda
3 odgovora 690 pregleda
4 odgovora 492 pregleda
2 odgovora 229 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...