Lovro Gorup u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup
Otkud naručiti Friends x Revolution proizvode? Koje ih trgovine nude?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Kozmetički brend Revolution nedavno je izbacio liniju dekorativne kozmetike i proizvoda za njegu tijela u suradnji s jednom od najpoznatijih serija. Friends x Revolution proizvodi dostupni su za naručivanje s različitih web stranica.

1. PINK PANDA - https://www.pinkpanda.hr/

Ovo je hrvatski web shop na kojem su dostupni Friends x Revolution proizvodi. Većina proizvoda za usne je rasprodana odmah, ali još su uvijek dostupne palete sjenila i kozmetičke torbice.

2. Revolution Beauty - https://www.revolutionbeauty.com/uk/en/home

Ovo je službena stranica brenda Revolution, stoga se s ovog web shopa mogu naručiti svi Friends x Revolution proizvodi. Nedavno su „izbacili“ i najnovije proizvode, tako da je ponuda zaista bogata. Osim dekorativnih proizvoda, sada u ponudi imaju i različite balzame, maslace za tijelo, piling za tijelo ili usne i slično.

3. BEAUTY BAY - https://www.beautybay.com/

I na ovom web shopu dostupna je bogata ponuda Friends x Revolution proizvoda. U ponudi, osim proizvoda za šminkanje, imaju i proizvode za njegu tijela.

Još je jedan brend „izbacio“ liniju proizvoda po uzoru na popularnu seriju. Riječ je o Mad Beauty web shopu (https://www.madbeauty.com/).

Ovaj brend nudi adventski kalendar s proizvodima iznenađenja za svaki dan (12 dana je u pitanju). Također, poznati žuti okvir, koji je dio adventskog kalendara, kasnije se može iskoristiti kao ukras. Kalendar je dostupan za naručivanje i na hrvatskom web shopu PINK PANDA. Također, u ponudi imaju balzame za usne, maske za lice i kupke za tijelo. I ovi su proizvodi dostupni za naručivanje s hrvatskog web shopa PINK PANDA.

Slična pitanja

2 odgovora 280 👀
1 odgovor 824 👀
5 odgovora 3.3k 👀
1 odgovor 416 👀
1 odgovor 230 👀
1 odgovor 197 👀
2 odgovora 327 👀
2 odgovora 333 👀
3 odgovora 476 👀
2 odgovora 428 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...