307 pregleda
Iva Bašić u rubrici Filmovi i serije od Iva Bašić
promjena rubrike od Znatko
Što biste rekli, što karakterizira lika Joey-ja u popularnoj seriji Friends?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Joey je prije svega popularan zbog svojeg atraktivnog fizičkog izgleda. Iskren je i lojalan prijatelj, što su njegove najbolje karakteristike. Osim toga, šarmantan je, simpatičan i komunikativan. Veliki je gurman, a po zanimanju je glumac. Ambiciozan je te je stalno u aktivnoj potrazi za novim ulogama

Iako nije osobito "bistrog uma", Joey je u suštini dobra osoba koja će uvijek pomoći svojim prijateljima u nevolji. Bez obzira na to što je ženskaroš, Joey je u životu dobronamjeran prema svima. 

Riječ koja bi Joeyja najbolje opisala bila bi "prostodušan". Naime, on je naivan i bezazlen, a k tome i vrlo otvoren prema svima. 

+9 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
odabran od Iva Bašić
 
Najbolji odgovor
Joey je lik kojega u najvećoj mjeri karakterizira njegova, moglo bi se reći, ne pretjerana oštroumnost. Joey je lik smanjene inteligencije. On sve sporije shvaća, a toga su svjesni i njegovi prijatelji koji mu se često nezlonamjerno rugaju, ali ga prihvaćaju takvog. Također, njegova možda još i važnija karakteristika istaknuta u seriji su upravo njegove zavodničke vještine. Joey je lik koji je bio sa hrpom žena i nema problema sa nalaženjem novih jer ga žene naprosto obožavaju. „How you doin'?“ je njegova najpoznatija fraza kojom zavodi žene. Svemu tome sigurno pridonosi i njegova treća karakteristika, a to je njegov posao. Joey je glumac (moglo bi se prije reći i improvizator) koji je poznat po svojoj ulozi dr. Drake Ramoray-a.

Slična pitanja

1 odgovor
2 odgovora
2 odgovora
1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...