Iva Bašić u rubrici Filmovi i serije od
promjena rubrike od Znatko
Što biste rekli da u najkraćim crtama opisuje Rachel kao lika u popularnoj seriji Friends?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Mihaela Blažeka od
odabran od Iva Bašić
 
Najbolji odgovor
Rachel se rodila u bogatoj obitelji i u njoj je navikla na uglađeni i razmaženi način života. Može se reći da je ona djevojka iz „finog društva“. Kada je došla u seriju, ona je zapravo pobjegla s vjenčanja. Trebala se vjenčati za doktora kojeg nije voljela. To je zapravo bio njen prvi korak u mijenjanju načina života, a prijatelji su joj puno pomogli na tom putu. Nekoliko sezona kasnije ona je uspješna i zaposlena je kod Ralpha Laurena, majka je i predivna osoba. No, kada bi se trebale navesti neke njene karakteristike koje se i same ističu kroz seriju, moglo bi se reći da je Rachel i dalje ipak prilično osjetljiva te i dalje u njoj ponekada ima one male krhke i razmažene djevojčice. Isto tako, cijelu seriju definira i njen čudan odnos s Rossom koji pokazuje koliko ni sama nije sigurna što hoće. Jennifer Aniston se svakako proslavila sa likom Rachel te je savršeno odglumila lik djevojke koja je pokazala kako joj nije potrebna tatina kartica da uspije u životu.
+8 glasa
Nikolina Šrajbek od

Rachel na prvu ostavlja dojam pomalo umišljene djevojke pune samopouzdanjaOtvorena je, komunikativnaflertuje i zavodi muškarce, sigurna je u sebe i svoj izgled, a uza sve to, nije svjesna realnosti života. Primjerice, iznenađuje se što sama mora plaćati stanarinu, porez i račune. Do tog ju je trenutka financirao i uzdržavao bogati tata, ali Rachel odlazi od svojih bližnjih nakon što raskida sa zaručnikom na dan vjenčanja. Zbog svojeg ponašanja, stavova i izjava Rachel često djeluje razmaženom

Ipak, kad se "zagrebe" ispod površine, Rachel je požrtvovna, uvijek spremna pomoći svojim bliskim prijateljima, zauzima se za važne stvari u životu poput prijateljstva i obitelji, iskrena je, marljiva uspješna. Rachel voli druge svim srcem i cijela se daje u svoje odnose. 

Slična pitanja

3 odgovora 488 👀
2 odgovora 473 👀
1 odgovor 257 👀
1 odgovor 201 👀
2 odgovora 353 👀
2 odgovora 219 👀
1 odgovor 441 👀
1 odgovor 168 👀
1 odgovor 855 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...