Lovro Gustić u rubrici Filmovi i serije od
promjena rubrike od Znatko
Koje je vaše mišljenje o liku Rossa iz serije Friends?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Mihaela Blažeka od
Realistično gledano, Friends je humoristična serija koja je tu bila da nas zabavi i nasmije. Zato često i ti likovi u seriji jesu bili malo smiješnije prikazani da bi u nas izazvali smijeh. No, čak i ako se to izuzme, ja mislim da je Ross jedna jako nezrela i toksična osoba. On možda je u puno slučajeva u seriji pokazao svoju dobru stranu, ali i dalje mislim da su neka njegova postupanja užasna te da je općenito teška osoba. Argumenata za to ima stvarno puno, ali sjetite se samo kako je on uvijek mislio da je u pravu i kako bi ga bolio ego kada bi netko nešto rekao o njegovom poslu ili bilo čemu drugome. Sjetimo se samo kako toksičan je njegov odnos sa Rachel bio (to nije samo njegova odgovornost, ali u velikom dijelu je). Puno je tu tzv. „red flags“ vezanih uz tu osobu i sigurna sam, da je on stvaran, da mi se nikako ne bi svidio.
+7 glasa
Ina-Paula Čavčić od
Ross je u seriji prikazan kao simpatični i zbunjeni paleontolog. Dosta se razlikuje od svoje sestre Monice i zapravo je drugačiji od cijele ekipe "Prijatelja".
Meni se osobno Ross nije svidio iako često čujem da je ljudima najdraži lik u seriji. Ross je poprilično sebična i toksična osoba i vjerujem da bi svima bio više antipatičan da nije prikazan na smješan način.
Kroz cijelu seriju njemu su važni isključivo njegovi osjećaji i želje i on u potpunosti umanjuje mišljenja ostalih, uključujući i svih njegovih cura. Najgore je što se na kraju čudi kada ga cure ostave i izigrava žrtvu i traži pažnju. U stvarnom životu, Ross bi bio samo naporni Monicin brat.

Slična pitanja

1 odgovor 200 👀
1 odgovor 435 👀
1 odgovor 252 👀
2 odgovora 339 👀
3 odgovora 486 👀
2 odgovora 467 👀
2 odgovora 1.3k 👀
1 odgovor 568 👀
1 odgovor 168 👀
2 odgovora 219 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...