120 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Osobni razvoj od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
Može li se samostalno izraditi pano kod kuće? Kako?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Pavo Lasić od Pavo Lasić [Ekstraktivan] (9.7k bodova)

Panoi ukljucuju izradu plakata od A3 do A1 papiru ili vece, te se zatim postavljaju na plocu kako bi duze vrijeme tj. trajno bili vidljivi.

Prvo je bitno isplanirati pano. Bitno je potraziti neke fotografije koje ce dobro docarati tu temu na panou ili netke letke i druge tekstove. Zatim je bitno nabaviti određene materijale da pano izgleda profesionalnije. Nakon sto ste isplanirali i skupili sve materijale potrebne za pano, krece se u kreiranje panoa. Zapocinje se sa naslovom koji mora biti upadljiv tj. napisan velikim slovima dok se u sredinu moze staviti neki tekst ili fotografiju. Slova ne smiju biti premala nego vidljiva s vece udaljenosti da vam je lakse citati.

Panoi su vrlo dobro dosli da nam olaksaju nas posao, jer cim ugledate u neki pano vidite sve informacije koje ste dosada skupili o nekoj određenoj temi. Vrlo dobar primjer su vam krimi filmovi, gdje se panoi neprestalno koriste da povezivaju sve sto su dosada nasli ili evidentirali.

Također Panoi su vrlo dobra stvar gdje mozete prikaciti neke svoje osobne stvari, crteze od vase dijece, recepte ili sl. Mogu se koristiti za doslovno bilo sto.

Slična pitanja

2 odgovora 231 pregleda
2 odgovora 132 pregleda
1 odgovor 61 pregleda
2 odgovora 601 pregleda
Lovro Gorup 14.10.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
1 odgovor 91 pregleda
2 odgovora 121 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...