1.3k pregleda
Lovro Gorup u rubrici Hrana i piće od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
Odakle je bolje naručiti hranu- iz Glova ili Wolta? Tko brže dostavlja, tj. tko ima više zaposlenih? Tko ima češće kodove za popust?
Nino Marić prije od Nino Marić [Ekstraktivan] (6.1k bodova)
Delivery Hero, svjetska platforma za lokalnu dostavu, napravila je sve kako bi obavila završnu transakciju u vezi kompanije GlovoApp23 odnosno da preuzime poznati Glovo. Grupa Delivery Hero time postaje najveći dioničar Glova s 94% dionica vlasništa platforme za dostavu različitih kategorija proizvoda, a ponajviše hrane. Iznos transakcije ne mogu naći.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Lara Tić od Lara Tić [Superaktivan] (3.8k bodova)
Na woltu svaki tjedan jedna vrsta hrane ima 20% popusta. Prošli tjedan je to bio grill week (hamburgeri, ćevapi...), dok tjedan prije toga pizza week itd. Ako se ne varam, jednom je čak bio tjedan azijske hrane. Dostava na woltu ovisi od toga gdje se vi nalazite i gdje je restoran iz kojega naručuje, ali ima jako puno vozača tako da je narudžba zaprimljena i preuzeta gotovo odmah (čim se jelo spravi). Glovo je po pitanju dostave u maloj prednosti, zato što npr. Tommy (ili neki drugi trgovinski lanac) ima više dućana pozicioniranih po gradu, tako da vozač najbliži vama ode u dućan u blizini i preuzme ono što ste naručili. Osobno, Glovo ne koristim toliko često zato što mi je draže počastiti se jelom iz restorana, i uslugom Wolta sam jako zadovoljna.
Ivan Gačić od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.0k bodova)
Znači Wolt rulez!!! Trebam i Wolt probati. Glovo mi nekako baš nije po volji dobar. Aplikacija prvenstveno. Restorani su dobri.
Ivan Gačić 07.07.2021. pitanje u rubrici Hrana i piće od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.0k bodova) Imate Wolt kod za popust kod naručivanja?
Marina Božan 29.07.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Marina Božan [Superaktivan] (3.7k bodova) Kako otkazati Glovo Prime pretplatu?
Marko Radić 31.10.2021. pitanje u rubrici Hrana i piće od Marko Radić [Ekstraktivan] (6.9k bodova) Zašto kažu da je Dobartek.hr bolji nego Glovo u Hrvatskoj?

Slična pitanja

3 odgovora 6.3k pregleda
0 odgovora 186 pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...