146 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Osobni razvoj od Lovro Gorup
promjena rubrike od Znatko
Jeste li ikada bili uživo na televiziji? Je li Vam bilo stresno? Kakav je osjećaj?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+3 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor
Početkom ove godine sam sasvim slučajno bila na televiziji. Na podjeli županijskih stipendija tražili su studente koji će iznijeti svoj stav, zahvalu i načine na koji se stipendija može iskoristiti. Kako nitko nije htio pred televizijske ekrane zbog straha i neugodnosti, uz puno nagovora nadležnih osoba, odlučila sam upravo ja biti ona koja će ispričati sve navedeno. Iako me užasno bilo strah i na početku mi se petljao jezik, na kraju je sve dobro prošlo. Općenito mi je uvijek stresno održati javni nastup, ali kad se uživim u pričanje, zaboravim na tremu, stres i gledatelje.

Moram priznati da sam ipak odbila pogledati vijesti kada se emitirao moj govor jer sam preveliki perfekcionist pa bi si vjerojatno pronašla puno grešaka, no oni koji su me gledali nisu imali nikakvih prigovora.

Nakon što odradiš neku tako veliku stvar i na neki način predstavljaš studente svoje županije, osjećaš se hrabro i ponosno.
+3 glasa
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović
Dogodilo mi se nekoliko puta, ali jedano iskustvo neću zaboraviti. Bila sam u osnovnoj školi, a uz to sam taman upisala i drugi razred osnovne plesne škole. Grpa od nas pet sudejlovala je na natjecanju, a nakon toga bili smo pozvani da nastupimo na HRT 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Nije bilo stresno niti je itko od nas imao tremu. Bili smo uzbuđeni, naravno, nitko od nas nikada nije bilo na snimanju neke emisije, sve nam je to bilo novo.

Mi smo trebale otplesati koreografiju uživo u studiju i kada je došao red da nastupimo rečeno nam je da na prvu nećemo čuti glazbu u studiju iako je počela, ali će nam jedna teta dati znak da trebamo krenuti. I tako sjedimo mi na podu, ne vidimo tu 'tetu' jer je sve osim seta podosta mračno, a onda čujemo glazbu. Koja je već sigurno na sredini. Dakle mi smo barem minutu koreografije prosjedile na podu. Počele smo se pogledavati jer smo bile male i nismo znale što ćemo. Dobor da je pored nas sjedila profesorica koja nam je prišapnula da krenemo plesati na dio glazbe za koji smo prepoznale da je dio određene sekvence. Ako ništa, barem nismo cijele tri minute odsjedile na podu.

Slična pitanja

3 odgovora
2 odgovora
1 odgovor
Nino Marić 28.10.2022. pitanje u rubrici Mediji od Nino Marić
1 odgovor
5 odgovora
Robert Mali 01.04.2016. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Robert Mali
1 odgovor
Znatkica 11.11.2020. pitanje u rubrici Društvo od Znatkica
3 odgovora
1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...