Mnogi sakriveni odgovori su sada vraćeni nakon ovog problema.
100 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Osobni razvoj od Lovro Gorup (3.4k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Jeste li ikada bili uživo na televiziji? Je li Vam bilo stresno? Kakav je osjećaj?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+3 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek (56.9k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor
Početkom ove godine sam sasvim slučajno bila na televiziji. Na podjeli županijskih stipendija tražili su studente koji će iznijeti svoj stav, zahvalu i načine na koji se stipendija može iskoristiti. Kako nitko nije htio pred televizijske ekrane zbog straha i neugodnosti, uz puno nagovora nadležnih osoba, odlučila sam upravo ja biti ona koja će ispričati sve navedeno. Iako me užasno bilo strah i na početku mi se petljao jezik, na kraju je sve dobro prošlo. Općenito mi je uvijek stresno održati javni nastup, ali kad se uživim u pričanje, zaboravim na tremu, stres i gledatelje.

Moram priznati da sam ipak odbila pogledati vijesti kada se emitirao moj govor jer sam preveliki perfekcionist pa bi si vjerojatno pronašla puno grešaka, no oni koji su me gledali nisu imali nikakvih prigovora.

Nakon što odradiš neku tako veliku stvar i na neki način predstavljaš studente svoje županije, osjećaš se hrabro i ponosno.
+3 glasa
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović (8.2k bodova)
Dogodilo mi se nekoliko puta, ali jedano iskustvo neću zaboraviti. Bila sam u osnovnoj školi, a uz to sam taman upisala i drugi razred osnovne plesne škole. Grpa od nas pet sudejlovala je na natjecanju, a nakon toga bili smo pozvani da nastupimo na HRT 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Nije bilo stresno niti je itko od nas imao tremu. Bili smo uzbuđeni, naravno, nitko od nas nikada nije bilo na snimanju neke emisije, sve nam je to bilo novo.

Mi smo trebale otplesati koreografiju uživo u studiju i kada je došao red da nastupimo rečeno nam je da na prvu nećemo čuti glazbu u studiju iako je počela, ali će nam jedna teta dati znak da trebamo krenuti. I tako sjedimo mi na podu, ne vidimo tu 'tetu' jer je sve osim seta podosta mračno, a onda čujemo glazbu. Koja je već sigurno na sredini. Dakle mi smo barem minutu koreografije prosjedile na podu. Počele smo se pogledavati jer smo bile male i nismo znale što ćemo. Dobor da je pored nas sjedila profesorica koja nam je prišapnula da krenemo plesati na dio glazbe za koji smo prepoznale da je dio određene sekvence. Ako ništa, barem nismo cijele tri minute odsjedile na podu.

Slična pitanja

3 odgovora
Mihaela Blažeka 30.10.2020. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Mihaela Blažeka (20.2k bodova)
1 odgovor
Sandra Vukov 17.11.2020. pitanje u rubrici Filmovi i serije od Sandra Vukov (9.7k bodova)
2 odgovora
Marija Miha 29.09. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Marija Miha (7.8k bodova)
1 odgovor
Nino Marić 28.10. pitanje u rubrici Mediji od Nino Marić (10.8k bodova)
2 odgovora
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.2k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...