Čemu služi frižider za šminku?

25 gledanja
Lovro Gorup 20.11. pitanje u kategoriji Kozmetika i estetika od Lovro Gorup [Ekstraktivan] (3,344 bodova)
Vidio sam na Instagramu da stalno iskaču oglasi za mini frižidere za šminku. Čemu to služi?

Please log in or register to answer this question.

2 odgovor(a)

+1 ocjena
Antoneta Hrgović 20.11. odgovor od Antoneta Hrgović [Ekstraktivan] (4,767 bodova)

Beauty mini hladnjak zapravo više služi za razne serume i kreme za lice, nego za šminku. Postao je popularan u zadnjih nekoliko godina pa ga danas možemo često vidjeti na društvenim mrežama poput Instagrama. Za ljude koji žive u izrazito toplim krajevima, može poslužiti i za držanje šminke koja se lako može rastopiti ili pokraviti, ali to nije njegoba primarna funkcija. Koliko je tržištu ovakav produkt potreban - ne znam, ali to i tako nije bilo pitanje. 

Neki serumi, a pogotovo oni koji ne sadrže nikakve konzervanse, mogu se lako pokvariti, a ovakav mini hladnjak će to preventirati. Također, mnogima je i osjećaj hladne kreme ili seruma na licu ugodan. 

Ovakvi mini hladnjaci sve više dobivaju na popularnosti pa ih se sada može naći u raznim oblicima i ukrašene raznim dizajnima.Jeftiniji primjerci ovakvih fižidera mogu se kupiti za cca. 200 kuna, ali svakako da ima i onih za nekoliko stotina kuna skupljih.

+1 ocjena
Nikolina Šrajbek 21.11. odgovor od Nikolina Šrajbek [Megaktivan] (7,277 bodova)

Mini make up frižidere neki smatraju bizarnim i nepotrebnim trendom, ali tržište zapravo želi poslati poruku da uopće nije bitno koji se brendovi šminke i kozmetike koriste, već je bitno kako se ta kozmetika čuva i skladišti.

Ovakav frižider svoju funkciju bolje ispunjava ljeti kada tijekom nepodnošljivih vrućina rashlađuje kozmetiku, čime zapravo pridonosi osvježavajućem izgledu kože lica. Stručnjaci koji se bave kozmetikom tvrde da hladni proizvodi smanjuju natečenost lica, smiruju iritacije i stežu pore, što mogu biti razlozi pomame za mini frižiderom.

Osim kozmetike, u takav se frižider mogu staviti i roleri za masažu lica, a koji, kada su rashlađeni, djeluju isto kao i gore opisani kozmetički proizvodi.

Slična pitanja

3 odgovora 29 gledanja
Znatko

Znatko je otvorena i pretraživa baza znanja u obliku pitanja i odgovora online zajednice

..:: POSTAVITE PITANJE ::..

Znatko Vam može pomoći!

5,045 pitanja

7,851 odgovora

1,530 komentara

915 korisnika

Gdje pratiti Znatka?

Koga preporuča Znatko?

Web::Edukacija

Kontaktirajte Znatka kako biste mogli i Vi postati preporučeni partneri!
...