Augustina Kolak u rubrici Kozmetika i estetika od Augustina Kolak
prikazano od Znatko
Što je beauty fridge? Za što služi?

Koliko košta i gdje ga kupiti?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Beauty fridge svoju funkciju bolje ispunjava ljeti kada tijekom nepodnošljivih vrućina rashlađuje kozmetiku, čime zapravo pridonosi osvježavajućem izgledu kože lica. Stručnjaci koji se bave kozmetikom tvrde da hladni proizvodi smanjuju natečenost licasmiruju iritacije i stežu pore, što mogu biti razlozi pomame za mini frižiderom.

U takav se frižider mogu staviti i roleri za masažu lica koji, kada su rashlađeni, djeluju isto kao i gore opisani kozmetički proizvodi.

Ovi se proizvodi mogu nabaviti na Rox Beauty službenoj stranici: https://roxbeauty.eu/hr/proizvod/stylpro-beauty-fridge-4l/  po akcijskoj cijeni od 424 kn. 

+6 glasa
Iva Murat od Iva Murat

Beauty fridge novost je u svijetu kozmetike. To je maleni hladnjak koji služi za čuvanje preparativne kozmetike. Namijenjen je držanju različitih krema, poput onih za lice i oči, maski za lice i slično. Ovaj maleni hladnjak održavat će vaše proizvode na temperaturi između sedam i deset stupnjeva. To će produljiti rok trajanja vaše preparativne kozmetike. Budući da će krema biti hladna kad ju nanosite na lice ili na područje oko očiju, to će smanjiti natečenost i tako poboljšati učinak same kozmetike. Beauty fridge možete kupiti u Hrvatskoj i to putem ROX Beauty web shop-a. Redovna cijena mu je 530 kuna, no trenutno je na popustu i košta 424 kune, a dostupan je na linku: https://roxbeauty.eu/hr/proizvod/stylpro-beauty-fridge-4l/

+5 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Beauty fridge ili malo mjesto poput mini hladnjaka nazvano beauty fridge je posebno dizajniran za držanje proizvoda za njegu kože i ljepote, od maski za lice do alata za uljepšavanje i šminke. Tamo se stavlja krema za oči, umirujuće hidratantni proizvodi, proizvodi osjetljivi na temperaturu. Najljepši koji sam vidjela je na Rox Beauty profilu za 424 kune, hladi do 20 stupnjeva ispod sobne temperature (hladi i zagrijava) i podobniji je za kozmetiku od klasičnog hladnjaka.

Slična pitanja

2 odgovora 294 👀
1 odgovor 1.3k 👀
3 odgovora 2.2k 👀
1 odgovor 801 👀
2 odgovora 686 👀
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

22.0k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...