Lovro Gorup u rubrici Sport i rekreacija od
Trebam preporuku dobrih aplikacija za mjerenje broja koraka.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+4 glasa
Antoneta Hrgović od

Preporučila bih aplikaciju za mjerenje broja koraka i prijeđene udaljenosti  te računanja potrošnje kalorija Leap Fitness Groupa.

Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje, točna je i precizna te vam prikazuje sve tražene informacije. Unutar aplikacije možete vijdeti koliko ste koraka prešli koji dan, koliko ste ukupno kalorija potrošili svojim kretanjem te koliko ste vremenski bili u pokretu. Aplikacija nudi i GPS tracker pa možete i pratiti svoje kretanje i prijeđene kilometre, ako se bavite tjelovježbom.

Brojač koraka - besplatni brojač koraka i kalorija, Aplikacije na Google Playu - link za aplikaciju na Google Playju

+4 glasa
Ivana Horžić od

Neke od bolje ocijenjenih aplikacija na Google play-u su: 

  1. Podometar: besplatan brojač koraka i kalorija- aplikacija je besplatna, potrebno ju je samo skinuti na vaš uređaj. Ocijenjena je sa 4,8. Mnogi navode kako je super je automatski sve mjeri, te je iznimno lagana za korištenje.
  2. Pacer: ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija za mjerenje koraka te ju koriste gotovo svi. Aplikacija je besplatna te mjeri sve. a dobra je i ukoliko odlučite skidati kile.
  3. Walk Tracer: ona je odlična jer nema GPS, dakle smanjuje vam se potrošnja baterije te je to velik plus kod ove aplikacije. Također je besplatna. 
  4. GoogleFit: ovo je također jedna od najpopularnijih jer ju je izradio upravo Google. Ona prati sve vaše tjelesne aktivnosti, te na njoj možete i postavljati određene ciljeve koje želite dostići. Također je besplatna.
+3 glasa
Pavo Lasić od
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor
  1. Walk Tracer aplikacija ima senzor za brojanje koraka. U neku ruku je dobra stvar sto nema GPS pracenje jer vrlo dobro ustedi bateriju. Rezultati se prikazuju graficki te je vrlo lagan za koristenje.
  2. Step Counter aplikacija je vrlo slicna kao Walk Tracer. Ima ugrađen senzon koji prati i korake i trcanje te također nema ugrađen GPS, sto je vrlo dobro za ustedu baterije.
  3. Pacer aplikacija je besplatna te se moze preuzeti na androidu i iOS uređajima. Vrlo je dobar aplikacija za gubitak kilograma koja nas prati doslovno 24/7, broji korake i kalorije.
  4. Google Fit aplikacija je sigurno jedna ako ne i najbolja aplikacija za mjerenje koraka. Ona prati sve tjelesne aktivnosti te nam postavlja ciljeve koje moramo odraditi u jednom danu ili tjednu.

Također je vrlo dobro spomenuti i MyFitnessPal, Pedometer, Stepsapp i MapmyWalk.

Slična pitanja

3 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 344 👀
1 odgovor 869 👀
Lovro Gorup 22.11.2020. pitanje u rubrici Internet od Lovro Gorup
1 odgovor 2.2k 👀
1 odgovor 240 👀
2 odgovora 594 👀
2 odgovora 268 👀
2 odgovora 7.4k 👀
2 odgovora 336 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...