1.2k pregleda
Lovro Gorup u rubrici Sport i rekreacija od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
Trebam preporuku dobrih aplikacija za mjerenje broja koraka.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+4 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović [Megaktivan] (17.3k bodova)

Preporučila bih aplikaciju za mjerenje broja koraka i prijeđene udaljenosti  te računanja potrošnje kalorija Leap Fitness Groupa.

Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje, točna je i precizna te vam prikazuje sve tražene informacije. Unutar aplikacije možete vijdeti koliko ste koraka prešli koji dan, koliko ste ukupno kalorija potrošili svojim kretanjem te koliko ste vremenski bili u pokretu. Aplikacija nudi i GPS tracker pa možete i pratiti svoje kretanje i prijeđene kilometre, ako se bavite tjelovježbom.

Brojač koraka - besplatni brojač koraka i kalorija, Aplikacije na Google Playu - link za aplikaciju na Google Playju

+4 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.7k bodova)

Neke od bolje ocijenjenih aplikacija na Google play-u su: 

  1. Podometar: besplatan brojač koraka i kalorija- aplikacija je besplatna, potrebno ju je samo skinuti na vaš uređaj. Ocijenjena je sa 4,8. Mnogi navode kako je super je automatski sve mjeri, te je iznimno lagana za korištenje.
  2. Pacer: ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija za mjerenje koraka te ju koriste gotovo svi. Aplikacija je besplatna te mjeri sve. a dobra je i ukoliko odlučite skidati kile.
  3. Walk Tracer: ona je odlična jer nema GPS, dakle smanjuje vam se potrošnja baterije te je to velik plus kod ove aplikacije. Također je besplatna. 
  4. GoogleFit: ovo je također jedna od najpopularnijih jer ju je izradio upravo Google. Ona prati sve vaše tjelesne aktivnosti, te na njoj možete i postavljati određene ciljeve koje želite dostići. Također je besplatna.
+3 glasa
Pavo Lasić od Pavo Lasić [Ekstraktivan] (9.7k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor
  1. Walk Tracer aplikacija ima senzor za brojanje koraka. U neku ruku je dobra stvar sto nema GPS pracenje jer vrlo dobro ustedi bateriju. Rezultati se prikazuju graficki te je vrlo lagan za koristenje.
  2. Step Counter aplikacija je vrlo slicna kao Walk Tracer. Ima ugrađen senzon koji prati i korake i trcanje te također nema ugrađen GPS, sto je vrlo dobro za ustedu baterije.
  3. Pacer aplikacija je besplatna te se moze preuzeti na androidu i iOS uređajima. Vrlo je dobar aplikacija za gubitak kilograma koja nas prati doslovno 24/7, broji korake i kalorije.
  4. Google Fit aplikacija je sigurno jedna ako ne i najbolja aplikacija za mjerenje koraka. Ona prati sve tjelesne aktivnosti te nam postavlja ciljeve koje moramo odraditi u jednom danu ili tjednu.

Također je vrlo dobro spomenuti i MyFitnessPal, Pedometer, Stepsapp i MapmyWalk.

Slična pitanja

2 odgovora 996 pregleda
1 odgovor 176 pregleda
1 odgovor 355 pregleda
2 odgovora 212 pregleda
2 odgovora 163 pregleda
1 odgovor 92 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...