163 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Sport i rekreacija od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
Koja je najbolje organizirana aplikacija za jogu? Zašto?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+2 glasa
Lara Tić od Lara Tić [Superaktivan] (3.8k bodova)

Joga sama po sebi zahtjeva puno vježbe kako bi se vježbe izvele čim točnije. Pri krivom izvođenju vježbi postoji mogućnost od ozljede, kao i u svakom sportu. Najbolje bi bilo za početak krenuti na tečaj joge kod instruktora koji će vas naučiti osnovama disanja i držanja, te kako i koje mišiće stisnuti u kojoj vježbi... Ako niste u mogućnosti ići kod instruktora, onda preporučam aplikaciju "Daily Yoga". Ja sam ju skinula preko Google Play aplikacije.

Ova aplikacija ima početničku razinu koja je besplatna, i glas koji vas vodi kroz vježbe govori kada udahnuti i izdahnuti, te vam ona određuje vrijeme držanja položaja. Kasnije, kada se odradi početni stadij možete nadoplatiti određenu svotu. Ja osobno koristim ovu aplikaciju ujutro (kada stignem), barem 3 ili 4 puta tjedno. Njome sam vrlo zadovoljna jer jogom postignem mir u umu i odmah se sa tim disanjem i reguliraju otkucaji srca, te je to vrlo koristan način za smanjenje stresa npr. 
Ako ne želite nadoplatiti, čak je i ovaj početnički stadij koji je besplatan koristan, i možete ga koristiti uvijek iznova bez plaćanja. Ova aplikacija vam također bilježi koje dane ste odradili koji tip vježbi.

+1 glas
Karla Jurišić od Karla Jurišić [Turboaktivan] (28.2k bodova)
uređen od Karla Jurišić

Joga može biti vrlo izazovna te nam je lakše izvoditi uz instruktora, a najbolji način za to, ukoliko nemamo puno vremena ili raspoloživih prihoda, je korištenje aplikacija za jogu. Tako ćemo vježbe moći izvoditi iz vlastitog doma i u kratkom vremenu.

Aplikacija koju bi preporučila je Down Dog. Ova aplikacija je besplatna te je bitna jedino prijava i popuniti nekoliko podataka poput tjelesne težine i visine.

Ovdje možete

  • izabrati između 6 jezika,
  • izabrati glas koji želite da vas vodi kroz treninge, 
  • izabrati početni ili napredni nivo
  • izvoditi 'offline'
  • izabrati tip joge koji želite izvoditi

Slična pitanja

4 odgovora 198 pregleda
1 odgovor 148 pregleda
2 odgovora 365 pregleda
1 odgovor 355 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...