Lovro Gorup u rubrici Sport i rekreacija od Lovro Gorup
Koja je najbolje organizirana aplikacija za jogu? Zašto?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+2 glasa
Lara Tić od Lara Tić

Joga sama po sebi zahtjeva puno vježbe kako bi se vježbe izvele čim točnije. Pri krivom izvođenju vježbi postoji mogućnost od ozljede, kao i u svakom sportu. Najbolje bi bilo za početak krenuti na tečaj joge kod instruktora koji će vas naučiti osnovama disanja i držanja, te kako i koje mišiće stisnuti u kojoj vježbi... Ako niste u mogućnosti ići kod instruktora, onda preporučam aplikaciju "Daily Yoga". Ja sam ju skinula preko Google Play aplikacije.

Ova aplikacija ima početničku razinu koja je besplatna, i glas koji vas vodi kroz vježbe govori kada udahnuti i izdahnuti, te vam ona određuje vrijeme držanja položaja. Kasnije, kada se odradi početni stadij možete nadoplatiti određenu svotu. Ja osobno koristim ovu aplikaciju ujutro (kada stignem), barem 3 ili 4 puta tjedno. Njome sam vrlo zadovoljna jer jogom postignem mir u umu i odmah se sa tim disanjem i reguliraju otkucaji srca, te je to vrlo koristan način za smanjenje stresa npr. 
Ako ne želite nadoplatiti, čak je i ovaj početnički stadij koji je besplatan koristan, i možete ga koristiti uvijek iznova bez plaćanja. Ova aplikacija vam također bilježi koje dane ste odradili koji tip vježbi.

+1 glas
Karla Jurišić od Karla Jurišić
uređen od Karla Jurišić

Joga može biti vrlo izazovna te nam je lakše izvoditi uz instruktora, a najbolji način za to, ukoliko nemamo puno vremena ili raspoloživih prihoda, je korištenje aplikacija za jogu. Tako ćemo vježbe moći izvoditi iz vlastitog doma i u kratkom vremenu.

Aplikacija koju bi preporučila je Down Dog. Ova aplikacija je besplatna te je bitna jedino prijava i popuniti nekoliko podataka poput tjelesne težine i visine.

Ovdje možete

  • izabrati između 6 jezika,
  • izabrati glas koji želite da vas vodi kroz treninge, 
  • izabrati početni ili napredni nivo
  • izvoditi 'offline'
  • izabrati tip joge koji želite izvoditi

Slična pitanja

1 odgovor 247 👀
4 odgovora 365 👀
Margareta Jurisi 30.09.2020. pitanje u rubrici Sport i rekreacija od Margareta Jurisi
1 odgovor 2.6k 👀
3 odgovora 514 👀
3 odgovora 4.1k 👀
1 odgovor 665 👀
1 odgovor 392 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...