505 pregleda
Robert Mali u rubrici Web Marketing od Robert Mali [Superaktivan] (4.8k bodova)

Želimo se baviti online (web) prodajom i zanima nas kako nam Pinterest može pomoći u web prodaji?

Kako se Pinterest koristi za web prodaju?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Mario Daka od Mario Daka [Megaktivan] (15.6k bodova)
odabran od Robert Mali
 
Najbolji odgovor
Pinterest je društvena mreža koja je isključivo fokusirana na vizualni dojam. Koriste ju pretežito žene i najbrža je rastuća platforma za dijeljenje vizualnog sadržaja. Ima izrazitu prednost u vizualnom prezentiranju Vaših proizvoda i usluga, pa zato i u samoj prodaji.

Vaše osobno vođenje ne bi trebalo biti problem, ali ako želite iskoristiti pun potencijal Pinteresta u vašem poslovanju, onda je možda najbolje angažirati marketinšku agenciju koja poznaje kretanje trendova i samu logiku ove društvene mreže te vam taj posao može napraviti puno bolje i profesionalnije.
+4 glasa
Svetozar Marković od Svetozar Marković [Superaktivan] (2.1k bodova)
Odličan način da poboljšate prodaju je da napravite takozvani board gde ćete kačiti razne promocije svojih proizvoda, popuste i slično. Možete iskoristiti praznike, ili neki drugi datum, događaj, ili nešto treće, što je značajno za vašu ciljnu grupu. Treba svojoj grupi da pokažete da imate nešto što će im koristiti u tom periodu. Recimo prodajete aute, naravno da ćete kreirati board „Automobili na popustu“ i postaviti neke od vaših proizvoda na njega.

Nakon što kreirate board koji ima ime vezano za važan datum, ili događaj, „pinujte“ na njega sve relevantne stranice, ili proizvode sa vašeg sajta. Možete da kačite i slike direktno, ali se onda pobrinite da svaka linkuje na tačnu stranicu gde vaš korisnik može da kupi određeni proizvod koji se nalazi na slici.

Napišite dobre opise ne samo fotografija, nego i celog board-a, da bi korisnici znali čemu se radi. Možete dodati i cenu!

Još nešto. Pazite da istaknete svoje najpopularnije proizvode. Prvo kreirajte board sa imenom i opisom da biste pokazali korisnicima da se tu nalaze vaši najpopularniji proizvodi. Posle toga pinujte fotografije određenih proizvoda, ubacite opis i detalje. Pazite da napišete što više detalja o proizvodu, uključujući i cene. Takođe obratite pažnju da board bude aktuelan. Sklonite proizvode koje više nemate u ponudi i dodajte nove koji se dobro prodaju. Ne zaboravite da ovaj board postavite na vrh strane, da svako ko vas poseti prvo vidi njega.

Slična pitanja

2 odgovora 447 pregleda
1 odgovor 1.0k pregleda
2 odgovora 561 pregleda
Znatko medijski pokriva

Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere

Labin, 23.-24.09.2022.

PROGRAM | PRIJAVA
Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022


Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.2k pitanja

14.6k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...