Marko Vuljanić u rubrici Turizam i putovanja od
promjena rubrike od Znatko
Što vam je bolje, otključavanje karticom ili običnim ključem u hotelima?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+4 glasa
Sandra Vukov od
Najbolje mi je otključavanje vrata karticom jer je brzo, jednostavno i do sada nisam imala nijedan problem, makar sam čula da su se ljudi znali žaliti na te kartice i zaboravljati ih uzeti sa sobom, naravno da vam se ti isti problemi mogu i budu dogodili ako zaboravite kao i sa ključem ako je na drugoj, vanjskoj strani okrugla brava a ključevi vam ostanu unutra.

Nemam ništa protiv ključeva i dapače, kada bi dobila ključ u hotelu bila bi jednako zadovoljna makar više preferiram karticu.
+3 glasa
Mihaela Blažeka od
Bila sam zaista u mnogo hotela i, iako je znalo biti problema s karticom, ipak preferiram ovaj moderan način otključavanja karticom jer je brz, osjećate se „cool“ i jednostavnije je nositi karticu nego ključ. Ako nešto nije u redu, vrlo lako možete dobiti novu karticu na recepciji hotela. Njima je to doslovno jedan „klik“, a sa ključem je ipak malo kompliciranije jer je veća šteta kad njega izgubite. Da ne spominjem da sad već većina dobrih hotela koristi te kartice pa je čak vrlo rijetko postalo i naći neki hotel s ključem.
+3 glasa
Karla Jurišić od
Više volim koristiti karticu za otključavanje vrata u hotelima jer je multifunkcionalna te je lakša za korištenje. Jednostavno rješenje za vrata i struju u hotelskoj sobi. Iako sam čula određene ljude kako su se žalili na otežano funkcioniranje kartice, no mislim da je razlog tomu privikavanje na noviju tehnologiju i sisteme.

Karticu možete ubaciti u novčanik sa ostalim karticama te ćete uvijek znati gdje je. Također, otključavanje je puno brže i jednostavnije, dok je sa ključem potrebno neko vrijeme da se vrata otključaju, a pogotovo ako zapne u bravu, što sam također čula od poznanika.
+1 glas
Pavo Lasić od

Vise preferiram kljuceve nego karticu. Nisam konzervativan nego jednostavno sam zamrzio kartice u hotelima nakon situacije koju sam dozivio za vrijeme maturalca u Zakyntosu, Grckoj. Vrata su mi se dva puta zatvorila sa karticom u sobi i nisam mogao u nju uci. Trebao sam dva puta ici na recepciju da mi se da nova kartica te sam se osjeco neugodno a i smotano.

Naravno, kartice nagovjestavaju novu vrijeme i tehnologiju te su one u dobar dio hotela vec i zamijenili kljuceve

Slična pitanja

1 odgovor 476 👀
2 odgovora 3.8k 👀
Karla Jurišić 09.12.2020. pitanje u rubrici Financije od Karla Jurišić
4 odgovora 455 👀
1 odgovor 937 👀
3 odgovora 697 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...