116 pregleda
Lovro G u rubrici Filmovi i serije od Lovro G [Aktivan] (348 bodova)
promjena rubrike od Znatko
Ako ste gledali kraj serije Friends, mislite li da je Rachel trebala ostati u avionu umjesto da ode k Rossu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka [Megaktivan] (19.3k bodova)

Smatram da je i mislim da se taj isti kraj u današnje vrijeme snimao, da bi Rachel svakako ostala u avionu. Možemo to usporediti i sa filmom La la land gdje je glavna glumica metaforički ostala u tom avionu, tj. odabrala je karijeru umjesto ljubavi. No, smatram da je trebala ostati iz još jednog razloga koji je ključni. Veza Rachel i Rossa bila je užasna. Ona nama možda je bila zanimljiva za gledati, pa smo i zavoljeli te likove i normalno je da smo htjeli da budu skupa. No, ta veza je bila jako toksična i smatram da bi bilo najbolje i za Rachel i za Rossa da nisu ostali skupa nego da je ona otišla u Pariz i da su se odvojili te našli nekoga drugoga.

+5 glasa
Lucija V. od Lucija V. [Ekstraktivan] (7.9k bodova)
Smatram da je trebala ostati u avionu. Zajeno su imali dijete i određenu povijest, ali treba uzeti u obzir da je riječ o vezi koju sam gledajući seriju cijelo vrijeme smatrala dosta toksičnom i nimalo mi se nije svidjela. Nekako mi je ta scena (njezin povratak Rossu) pokvario kraj cijele serije.

Na ovaj stav definitvno utječe moja averzija prema njihovoj vezi. Ali i da im je viza bila 'normalna' nekako bi mi bilo logičnije da je otišla u Pariz. Ipak je tamo trebala otići raditi posao iz snova. Postoje i opcije veze na daljinu ili toga da je on otišao za njom.

Slična pitanjaFuture in Compliance

Role of GDPR and Compliance in Business

online, 27. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.1k pitanja

13.2k odgovora

2.7k komentara

1.3k korisnika

...