213 pregleda
Lovro Gustić u rubrici Filmovi i serije od Lovro Gustić
promjena rubrike od Znatko
Ako ste gledali kraj serije Friends, mislite li da je Rachel trebala ostati u avionu umjesto da ode k Rossu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka

Smatram da je i mislim da se taj isti kraj u današnje vrijeme snimao, da bi Rachel svakako ostala u avionu. Možemo to usporediti i sa filmom La la land gdje je glavna glumica metaforički ostala u tom avionu, tj. odabrala je karijeru umjesto ljubavi. No, smatram da je trebala ostati iz još jednog razloga koji je ključni. Veza Rachel i Rossa bila je užasna. Ona nama možda je bila zanimljiva za gledati, pa smo i zavoljeli te likove i normalno je da smo htjeli da budu skupa. No, ta veza je bila jako toksična i smatram da bi bilo najbolje i za Rachel i za Rossa da nisu ostali skupa nego da je ona otišla u Pariz i da su se odvojili te našli nekoga drugoga.

+5 glasa
Lucija Vlaović od Lucija Vlaović
Smatram da je trebala ostati u avionu. Zajeno su imali dijete i određenu povijest, ali treba uzeti u obzir da je riječ o vezi koju sam gledajući seriju cijelo vrijeme smatrala dosta toksičnom i nimalo mi se nije svidjela. Nekako mi je ta scena (njezin povratak Rossu) pokvario kraj cijele serije.

Na ovaj stav definitvno utječe moja averzija prema njihovoj vezi. Ali i da im je viza bila 'normalna' nekako bi mi bilo logičnije da je otišla u Pariz. Ipak je tamo trebala otići raditi posao iz snova. Postoje i opcije veze na daljinu ili toga da je on otišao za njom.

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...