Marko Radić u rubrici Promet i vozila od

Koga okuplja i što nudi udruga "Strujni krug"?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Hrvoje Prpic od
odabran od Marko Radić
 
Najbolji odgovor

Udruga Strujni krug okuplja vozace elektricnih vozila, elektricnih bicikala, elektricnih romobila, ali i sve one koji podrzavaju elektrifikaciju transporta i zele cist zrak u svojim gradovima.

Udruga je nastala krajem 2019. godine, ali je aktivno pocela s radom u ozujku 2020. i vrlo brzo se pozicionirala kao glavni sugovornik izmedju Vlade i njenih subjekata (fondova, agencija) te zajednice vozaca elektricnih vozila. Vec u prvoj godini Udruga je vrlo aktivno sudjelovala u novom prijedlogu zakona o sigurnosti na cestama kako bi vozaci mikro elektricnih vozila (romobili, monocikli, Segwayi) mogli sigurno ucestvovati u prometu.

Osim toga, Udruga aktivno djeluje na pojednostavljivanju dodjele poticaja pri kupnji elektricnih vozila, a u izradi je i veliki projekt postavljanja 100.000 punjaca u rasvjetne stupove koji se nalaze uz parkirna mjesta diljem Hrvatske.

Udruga okuplja velik broj subjekata vezanih za auto industriju koji daju posebne pogodnosti clanovima pa tako clanovi pri kupnji vecine elektricnih vozila imaju popuste u iznosima od 30 pa do 500 godisnjih clanarina pri kupnji novog vozila, nize kamate, velike popuste na osiguranje svojih vozila, popuste pri kupnji elektricnih romobila i bicikala i mnoge druge. Broj pogodnosti raste svakim danom pa za najnovije informacije treba pogledati na www.strujnikrug.hr.

Slična pitanja

1 odgovor 192 👀
1 odgovor 254 👀
2 odgovora 441 👀
1 odgovor 754 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...