168 pregleda
Augustina Kolak u rubrici Kućni ljubimci od Augustina Kolak [Megaktivan] (13.3k bodova)
Kakva mu je osobnost? Koji mu je životni vijek? Ima li česte zdravstvene poteškoće?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.6k bodova)
odabran od Augustina Kolak
 
Najbolji odgovor
Oni su član klana malih bijelih pasa koji su formalno poznati kao Barbichonovi tipovi a imamo ih bolonjski, havanski i malteški. Oni se smatraju izvrsnim, svestranim ljubimcima, koji su razigrani ali nježni psi. Oni se dobro slažu s ostalim kućnim ljubimcima i općenito se smatraju vrlo dobrima za djecu. Više od drugih pasmina treba više druženja i ne voli biti sam ostavljen duže od nekoliko sati, imaju tendenciju da više laju kako bi privukli pozornost svojega vlasnika. Oni su općenito zdravi psi. Veličina legla im je od 1 do 6 štenaca i životni vijek od 12 do 15 godina.
+3 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković [Megaktivan] (18.4k bodova)

Bišon zahtjeva dosta vremena za njegu svoje pahuljaste kovrčave bijele dlake. Potrebno im je redovito dotjerivanje,češljanje,kupanje i šišanje

Jako je sličan pudlicama po svojoj puderastoj dlaki koja se sastoji od svilenkaste,ali kovrčave vanjske dlake i meke podlake.

Njegova osobnost: živahan pas koji voli pratiti svoje vlasnike gdje god idu. Razigran i nježan,s puno energije. Super se slaže sa drugim kućnim ljubimcima. Uživaju u maženju i ljenčarenju. Općenito se smatraju vrlo dobrim i sa djecom.

Životni vijek: 12 do 15 godina

Zdravlje: Oni mogu patiti od nasljeđenih problema očiju,iščašenje čašice koljena. Nemaju česte zdrastvene poteškoće ali je jako bitan pregled kuka,koljena i očiju.

Slična pitanja

1 odgovor 45 pregleda
Petra Doležal 01.02. pitanje u rubrici Kućni ljubimci od Petra Doležal [Superaktivan] (3.7k bodova)

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...