217 pregleda
Tomislav Gatara u rubrici Kućni ljubimci od Tomislav Gatara
promjena rubrike od Znatko
Koju igračku da ostavim svom psu kada ostane sam kod kuće?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+11 glasa
Mihaela Blažević od Mihaela Blažević
odabran od Tomislav Gatara
 
Najbolji odgovor

Dobar izbor bi definitivno bila multifunkcionalna igračka koja je pritom i izdržljiva. Davanjem takve igračke psu se osigurava mentalna stimulacija i odličan je izbor da bi svom psu osigurali da se osjeća zaposleno, a s druge strane manji je rizik da će se zaposliti nečim što ne bi trebao i napraviti Vam štetu.

Idealan primjer takvih igračaka su KONG igračke. Možete ju napuniti nekakvom poslasticom za dodatno zadovoljstvo i motivaciju. Također, dobro je napunjenu igračku zamrznuti kako bi igra trajala duže. Možete ih zamrznuti nekoliko tako da uvijek imate jednu spremnu za igru.

+9 glasa
Ljerka Odadžić od Ljerka Odadžić
pas kad ostaje sam kod kuće rijetko hoće igračku , više se veseli nekoj vašoj stvari vesti, papući ili nečem što miriše na vas jer mu vi falite, pa ako mu možete nešto vaše ostaviti da si on to odnese u svoj krevet to mu je najdraže...neki psi će malo lajati kad ostaju sami , ustvari dok ste još blizu dozivaju vas da se vratite , onda će otići spavati i tako vas čekati da se vratite. kad se vratite obavezno ga nargadite nekom poslasticom , da zna i idući put kad odete daće biti nagrađen zato sto je morao ostati sam.
+8 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Psi su sentimentalna bića te jako dobro pamte i osjećaju. Oni će osjetiti kada ih napuštate te kada se budete vraćali. Svaki pas ima svoju najdražu igračku odmalena koja mu je draža od svih. Tako da mu kupite igračku/igračke čim Vam prvi put stupi u dom, tako da se stigne za nju vezati.

Ako odlazite na nekoliko dana, obavezno mu ostavite njegove najdraže igračke na mjesto gdje ih može dohvatiti tako da se ne osjeća usaljenim.

Također, preporučljivo je da ostavite neki svoj komad odjeće, kao na primjer staru vestu ili čarapu tako da osjeća Vaš miris i kada niste kraj njega. Tada neće previše tugovati za Vama te će se osjećati utješno.

+3 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković

Kong igračka za psa - vjeruj mi najkorisnija i najbolja opcija za ostaviti tu igračku psu koji je sam kod kuće. Žvakat će ju i nabacivati se s njom. A unutra možeš staviti poslastice. I onda će mu biti još zanimljivija i draža. Ima je za kupiti u Pet Centru. Evo link - https://www.pet-centar.hr/kong-igracka-za-psa-classic.aspx

Jedan savjet: Uzmi nekoliko njegovih kolačića ili malih poslastica i stavi mu svugdje po kući (npr. Iza kauča,ispod kreveta,blizu njegove zdjelice…)

I kad će mu biti dosadno ili kad vidi da ima keksića tamo gdje inače nisu to će ga iznenaditi i onda će njuškati svugdje i tražiti gdje ih još ima. :)

Slična pitanja

3 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
Augustina Kolak 27.12.2020. pitanje u rubrici Kućni ljubimci od Augustina Kolak
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

18.9k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...