117 pregleda
Sandra u rubrici Zabava od Sandra [Ekstraktivan] (8.1k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Budući da je virus prisutan, sve nas malo već hvata nostalgija oko toga svega jer to traje predugo,dolaze stalno neke mjere kojih se moramo pridržavati i zanima me kako ćete vi proslaviti Novu godinu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Lea Schmidt od Lea Schmidt [Proaktivan] (697 bodova)
Poštovani,

Ja sam uvijek bila više za kućna druženja nego za izlaske. Sada smo svi trenutno zbog ovog virusa, rekla bih, prisiljeni na kućna druženja i šetnje. Ovaj virus nas je podsjetio koliko su vrijedna i važna kućna druženja. Koliko se možeš lijepo provesti samo šetajući gradom i razgovarajući.Novu godinu planiram provesti s bliskim ljudima u nekakvom kućnom okruženju. Smatram da nije bitno gdje si da bi se zabavio,već s kim si. Godinama pratim Nad lipom 35 koji se emitira na Novoj Tv i uvijek mi to svira u pozadini na Novoj godini. Planiram organizirati druženje gdje ćemo svi zajedno praviti peciva i kolače koje ćemo na kraju krajeva i pojesti. Bit će plesanja i pjevanja te puno smijanja. Karaoke je neizostavan dio Nove godine. Mogla bih uključiti i neku društvenu igru pogađanja kako bismo se što bolje zabavili. Zabavno je gledati kako nam na pamet padaju svakakve provale. Nešto malo prije ponoći ćemo izaći van kako bismo vidjeli vatromet i onda natrag na kućno druženje. Mislim, što je Nova godina bez slikanja i gledanja vatrometa? Za moje društvo će biti alkohola,ali za mene je tradicija dječji šampanjac. Nisam ljubitelj alkohola pa mi je onda iz djetinjstva ostala navika da na Novu godinu pijem dječji šampanjac. Volim i trenutak kada otkuca ponoć pa svi žurimo čestitati osobama koje nisu mogle biti s nama i koje nam fale. Ako nam dopuste prilike možda odemo i na neki koncert malo. Voljela bih da bude snijega. Neprocjenjivi su mi trenutci kada se bez obzira na svoje godine “igramo” grudanja.
Marina Baričanec od Marina Baričanec [Superaktivan] (4.0k bodova)
ovo u srce dira lijepo i inspirativno
+5 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković [Megaktivan] (17.9k bodova)
Mi smo je proslavili doma sa obitelji.

Uvijek je ljepši i bolji provod sa svojima. Kao što svi kažu kučni provod. I dosta njih koje sam pitala proslavili su isto.

Ljepše nam je bilo družiti se svi za stolom,piti,kartati,pričati,plesati,pjevati.

Bacali petarde i vatromet. Družili smo se i vani neko vrijeme ali je bilo prehladno.

Baš smo se zabavili,nadam se da su i svi drugi. I nadam se da će nam ova godina biti svima dobra.

Slična pitanja

3 odgovora 960 pregleda


Future in Compliance

Role of GDPR and Compliance in Business

online, 27. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.1k pitanja

13.2k odgovora

2.7k komentara

1.3k korisnika

...