Sandra Vukov u rubrici Zabava od
promjena rubrike od Znatko
Budući da je virus prisutan, sve nas malo već hvata nostalgija oko toga svega jer to traje predugo,dolaze stalno neke mjere kojih se moramo pridržavati i zanima me kako ćete vi proslaviti Novu godinu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Lea Schmidt od
Poštovani,

Ja sam uvijek bila više za kućna druženja nego za izlaske. Sada smo svi trenutno zbog ovog virusa, rekla bih, prisiljeni na kućna druženja i šetnje. Ovaj virus nas je podsjetio koliko su vrijedna i važna kućna druženja. Koliko se možeš lijepo provesti samo šetajući gradom i razgovarajući.Novu godinu planiram provesti s bliskim ljudima u nekakvom kućnom okruženju. Smatram da nije bitno gdje si da bi se zabavio,već s kim si. Godinama pratim Nad lipom 35 koji se emitira na Novoj Tv i uvijek mi to svira u pozadini na Novoj godini. Planiram organizirati druženje gdje ćemo svi zajedno praviti peciva i kolače koje ćemo na kraju krajeva i pojesti. Bit će plesanja i pjevanja te puno smijanja. Karaoke je neizostavan dio Nove godine. Mogla bih uključiti i neku društvenu igru pogađanja kako bismo se što bolje zabavili. Zabavno je gledati kako nam na pamet padaju svakakve provale. Nešto malo prije ponoći ćemo izaći van kako bismo vidjeli vatromet i onda natrag na kućno druženje. Mislim, što je Nova godina bez slikanja i gledanja vatrometa? Za moje društvo će biti alkohola,ali za mene je tradicija dječji šampanjac. Nisam ljubitelj alkohola pa mi je onda iz djetinjstva ostala navika da na Novu godinu pijem dječji šampanjac. Volim i trenutak kada otkuca ponoć pa svi žurimo čestitati osobama koje nisu mogle biti s nama i koje nam fale. Ako nam dopuste prilike možda odemo i na neki koncert malo. Voljela bih da bude snijega. Neprocjenjivi su mi trenutci kada se bez obzira na svoje godine “igramo” grudanja.
Marina Baričanec od
ovo u srce dira (h) lijepo i inspirativno (h)
+5 glasa
Ivana Steković od
Mi smo je proslavili doma sa obitelji.

Uvijek je ljepši i bolji provod sa svojima. Kao što svi kažu kučni provod. I dosta njih koje sam pitala proslavili su isto.

Ljepše nam je bilo družiti se svi za stolom,piti,kartati,pričati,plesati,pjevati.

Bacali petarde i vatromet. Družili smo se i vani neko vrijeme ali je bilo prehladno.

Baš smo se zabavili,nadam se da su i svi drugi. I nadam se da će nam ova godina biti svima dobra. :)

Slična pitanja

4 odgovora 999 👀
3 odgovora 744 👀
5 odgovora 704 👀
3 odgovora 2.2k 👀
Sandra Vukov 17.02.2021. pitanje u rubrici Zabava od Sandra Vukov
1 odgovor 419 👀
Mia Jelinčić 26.04.2022. pitanje u rubrici Zabava od Mia Jelinčić
1 odgovor 234 👀
2 odgovora 349 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...