216 pregleda
Znatkica u rubrici Kupovina od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova)

Kako kupiti hranu i higijenske potrepštine iz METRO-a preko Pauze.hr?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Koji su najbolji restorani na Pauza.hr?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o. [Ekstraktivan] (7.3k bodova)
odabran od Znatkica
 
Najbolji odgovor

METRO je započeo suradnju s Pauza.hr servisom za dostavu, kako bi omogućio što veću dostupnost proizvoda iz svoje ponude uz jednostavnu online narudžbu i brzu dostavu na kućnu adresu. Dostava proizvoda iz METRO-a trenutno je dostupna na području Zagreba, Varaždina i Osijeka.

Kupci putem Pauza.hr servisa mogu birati među više od 500 proizvoda iz METRO-a. Ponuda koju je moguće naručiti uključuje:

  • prehrambene proizvode,
  • higijenske proizvode,
  • proizvode za održavanje kućanstva, 
  • METRO-ove robne marke namijenjene - profesionalnim kuharima. 

Za online narudžbu proizvoda iz METRO-a putem web servisa Pauza.hr NIJE potrebna METRO kartica, odnosno dostavu proizvoda mogu naručiti svi kupci. 

Minimalna cijena narudžbe na Pauza.hr servisu kod kupovine u METRO-u trenutno iznosi 35 kn, a dostava je BESPLATNA.

Igor Kotaran, direktor marketinga u METRO-u Hrvatska je ovom prigodom izjavio:

„Suradnja sa servisom za dostavu Pauza omogućila nam je da kupcima ponudimo jednostavnu uslugu online narudžbe i brzu dostavu proizvoda iz METRO-a na kućni prag. Drago nam je što nas je vodeći hrvatski servis za brzu dostavu prepoznao kao pouzdanog i fleksibilnog partnera koji posluje prema najvišim standardima kvalitete i sigurnosti te se veselimo planovima za proširenje suradnje.“

Direktor Pauza.hr servisa, Marko Burčul dodao je:

„Već 13 godina prisutni smo na tržištu dostave hrane, a širenje na retail segment logičan je korak u razvoju našeg poslovanja koje je, u suštini, dostava 'slobodnog vremena'. Drago nam je da smo ušli u suradnju s METRO-om koji je svoju kvalitetu potvrdio uspješno poslujući na hrvatskom tržištu već niz godina te je jedan od prvih koji je prepoznao vrijednost “quick commerce” segmenta dostave namirnica. Pauzin dugoročni plan je da će, sve što stane u torbu naših partnera dostavljača i može se dostaviti u roku od 45 minuta, biti dostupno putem našeg servisa“ 

Zahvaljujući jednostavnom procesu narudžbe i raznovrsnoj ponudi, suradnja METRO-a i Pauza.hr-a kupcima osigurava kvalitetnu i brzu uslugu. Nakon što kupci na platformi Pauza.hr provjere je li njihova adresa u zoni dostave i potom odaberu METRO, kupcima će se prikazati kategorije proizvoda i izbornik, a nakon dodavanja proizvoda u košaricu i potvrde narudžbe prikazat će se procijenjeno vrijeme dostave. Prosječno vrijeme od narudžbe do dostave na kućnu adresu iznosi 30 minuta, a dostava je trenutno besplatna. 

Putem Pauza.hr aplikacije, uz samo nekoliko klikova, moguće je naručiti jedinstvene proizvode METRO-ovih robnih marki - poput burgera od irske janjetine ili američkog junećeg carpaccia marke METRO premium, proizvode hrvatskih dobavljača kao što su salama od boškarina Agencije za ruralni razvoj Istre (AZRRI) te veganske proizvode poput Beyond Burgera.

Slična pitanja

1 odgovor 925 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...