Znatkica u rubrici Hrana i piće od Znatkica
tagovi uređeni od Redakcija

Kako METRO C&C* podupire razvoj hrvatske gastronomije?

___
* METRO CASH & CARRY D.O.O. / JANKOMIR 31 / 10090 ZAGREB / HRVATSKA

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o.
uređen od Marketing odjel d.o.o.

METRO podupire razvoj hrvatske gastronomije kroz potpisani ugovor o suradnji s Visokom školom Aspira. Naime, u utorak, 27. listopada, METRO i Visoka škola Aspira potpisali su ugovor o suradnji u cilju dodatnog unapređenja i promocije hrvatskog ugostiteljskog sektora. 

U sklopu ove zajedničke suradnje, METRO će tijekom godine dana studentima preddiplomskog studija Gastronomije u Splitu i Zagrebu osigurati namirnice i potrepštine za kuhinjski praktikum, dok će stručni ljudi iz Visoke škole Aspira u METRO trgovini organizirati poslovne edukacije za zaposlenike.

„U METRO-u uvijek nastojimo pridonijeti razvoju hrvatske gastronomije i zato smo ponosni što kroz suradnju s Visokom školom Aspira možemo dati svoj doprinos unapređenju hrvatske gastronomije i turizma te podržati mlade nade ugostiteljstva. Kao pouzdani partner profesionalaca METRO kontinuirano podržava ugostiteljski sektor te ćemo i dalje raditi sa svojim HoReCa partnerima kako bismo se zajedno razvijali i doprinijeli što bržem oporavku sektora te dodatno povećali kvalitetu hrvatske gastro scene“, naglasio je Imre Horváth, predsjednik Uprave METRO C&C Hrvatska.

Visoka škola Aspira je priznato visoko učilište koje pruža različite smjerove studija (gastronomija, hotelijerstvo, računarstvo, sportski menadžment) i polaznicima nudi cjeloživotne obrazovne programe za unapređenje poslovnih vještina. Zahvaljujući ovoj navedenoj suradnji, zaposlenici METRO-a moći će poboljšati svoje prodajne, komunikacijske i prezentacijske vještine, te će se njihovi korisnici usavršiti kao pizza majstori, barmeni, somelijeri ili HoReCa menadžeri.

Slična pitanja

1 odgovor 2.0k 👀
Znatkica 16.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Znatkica
1 odgovor 352 👀
Znatkica 11.03.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Znatkica
2 odgovora 311 👀
2 odgovora 886 👀
Karla Jurišić 29.10.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Karla Jurišić
3 odgovora 925 👀
Lovro Gorup 19.10.2020. pitanje u rubrici Hrana i piće od Lovro Gorup
1 odgovor 253 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...