177 pregleda
Marko Radić u rubrici Poslovanje od Marko Radić [Ekstraktivan] (6.9k bodova)

Zašto je dobro organizirati poslovne edukacije?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić [Turboaktivan] (28.2k bodova)
odabran od Marko Radić
 
Najbolji odgovor
Poslovne edukacije uvijek donose kvalitetan učinak ukoliko se pravilno izvedu. Za kvalitetnu edukaciju potreban je adekvatan materijal. dobra priprema predavača, osigurano vrijeme i mjesto izvođenja, bilo da se radi u virtualnim ili fizičkim učionicama.

Poslovne edukacije se mogu organizirati za zaposlenike određene firme, koji će puno toga pridonijeti unaprijeđenim znanjem svom radnom mjestu. Zaposlenicima se ovdje omogućuje napredovati, naučiti nove vještine i imati interakciju sa uspješnim ljudima iz sličnih ili istih firmi.

Također, poslovne edukacije se mogu i organizirati izvan firme za velik broj ljudi koji žele naučiti novu poslovnu vještinu. Uvijek bi preporučila uzimanje edukacija jer smatram da nikada ne bi trebali prestati raditi na sebi i svom znanju.
+6 glasa
Maša Lukić od Maša Lukić [Aktivan] (364 bodova)
uređen od Znatko

Kompanije koje kontinuirano ulažu u obrazovanje zaposlenika laganije privuku, angažiraju i zadrže visoko potencijalne ljudske resurse te tako kreiraju neusporedivo bolju prednost kompanije na tržištu. Zadatak svih poslovnih edukacija je poboljšati poslovne procese, međljudsku komunikaciju, osobni pristup, ostvarenje postavljenih ciljeva, kako u poslu tako i u životu, te ostvarenje očekivanih rezultata. Poslovna edukacija se provodi unutar timova, kod managera i poslodavaca.

Na našem tržištu se danas nude razni programi poslovnih edukacija. Tu je najvažnije uočiti vrhunsku ponudu programa koji kompaniji nude odličnu dodanu vrijednost za uložena sredstva. Tek takva poslovna edukacija osigurava ljudskim potencijalima primjenjivo znanje, stručne predavače iz prakse i moguć napredak u karijeri kompanije.

Ana Pilato 09.12.2020. pitanje u rubrici Obrazovanje od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.0k bodova) Gdje kod nas ima edukacija - od poduzetnika za poduzetnike?

Slična pitanja

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...