Sandra Vukov u rubrici Umjetnost i kultura od
Kakva je kvaliteta hrvatskog kisobrana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Nikolina Šrajbek od
odabran od Sandra Vukov
 
Najbolji odgovor

Imam dva kišobrana našeg domaćeg proizvođača. Posjedujem i velikih i malih dimenzija. Oba sam kupila u dm-u, a osim tamo, Hrvatski se kišobran može naručiti i u online shopu (https://hrvatskikisobran.com/hr/).

Hrvatski kišobrani vrlo su postojani i čvrsti. Kišobran većih dimenzija koristim kada je vani pljusak. Dovoljno je velik da od kiše sačuva i stvari koje nosim u vrećici u rukama. Čvrst je i vjetar ga ne može slomiti. Kišobran manjih dimenzija stane u torbu kada je sklopljen. Odličan je zato što je vrlo praktičan i može se nositi posvuda sa sobom. Ipak je dovoljno velik da sačuva od kiše, a istovremeno je i dovoljno čvrst da ga vjetar ne preokrene ili slomi.

Kada su ovi kišobrani u pitanju, osobno bih rekla da je omjer cijene i kvalitete odličan. Preporučila sam ga i svojim prijateljicama, a nakon što su ga neke od njih nabavile, nisu požalile. Mislim da je ovo najčvršći i najkvalitetniji kišobran koji sam posjedovala, tako da se svakako isplati izdvojiti nešto više novaca za njega.

Posebno mi se sviđa ponuda konfiguriranja vlastitog kišobrana na njihovoj web stranici, a osim toga često surađuju i s različitim dizajnerima i poznatim osobama zbog čega su Hrvatski kišobrani uvijek prepoznatljivi po svojoj posebnosti u izgledu.

+9 glasa
Matija Kranjčić od
Hrvatski kišobran kao proizvod proizveden u Republici Hrvatskoj preporučio bih svakome jer ima izvrsne dimenzije, građen je od čvrstih materijala i otporan je i na jači vjetar, čime se ne mogu pohvaliti i skuplji kišobrani. Iz osobnog iskustva mogu reći da je kišobran zaista pouzdan, a i da se svidio i osobama kojima sam ga kupio za rođendan. Pravi i praktični rođendanski poklon! Čuo sam da Hrvatski kišobran kao brend ima i webshop u kojem se može online naručiti kišobran, pa čak i samostalno dizajnirati, no ja sam ga više puta kupovao u prodavaonicama DM drogerije.

Svakako preporučam, kako za sebe tako i za poklon dragim osobama!
+2 glasa
Silvija Garić od
Hrvatski kišobrani pojavili su se na tržištu i postali popularni prije nekoliko godina. Dobila sam jedan takav na poklon i jako sam zadovoljna.
Hrvatski kišobrani su izvanredne kvalitete, vrlo su čvrsti i ne savijaju se na vjetru. Bez obzira na vremenske neprilike ovaj kišobran je vrlo pouzdan i otkad ga imam više ne koristim niti jedan drugi.
Ima različitih modela: veliki, manji i sklopivi te kabanice. Svi su izrađeni od kvalitetnog materijala, ručke se ne skližu te su dovoljno veliki da svakoga u potpunosti zaštite od kiše.
Ako tražite kišobran svakako bih preporučila hrvatski jer osim iznimne kvalitete podupiremo domaću proizvodnju.

Slična pitanja

1 odgovor 3.1k 👀
1 odgovor 173 👀
2 odgovora 862 👀
1 odgovor 714 👀
2 odgovora 7.5k 👀
1 odgovor 1.1k 👀
3 odgovora 2.2k 👀
Lovro Gorup 18.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Lovro Gorup
3 odgovora 3.9k 👀
9 odgovora 5.1k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.3k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...