Antonija Dovranić Rubić u rubrici Kozmetika i estetika od Antonija Dovranić Rubić
Zanima me dali ima neki dobar serum za vrhove kose da nije previše skup, neka realna cijena a da vrijedi, preferiram nešto prirodno.
Inače kosu puštam al se lome vrhovi, i bojam je svako par mj.
Koristila sam Aussie dugo vremena ali nisam zadovoljna.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+13 glasa
Silvija Garić od Silvija Garić
Preporučam Garnier Fuctis maske za kosu kojih postoji nekoliko vrsta, ovisno o tipu kose i potrebi. Mogu se koristiti na tri načina (kao regenerator i kao maska koja se ispire ili ne ispire).

Formula sadrži 97 - 98 % sastojaka prirodnog podrijetla bez silikona, parabena i umjetnih boja. Volim prirodnu kozmetiku, pa sam i sama isprobala nekoliko vrsta Garnier Fructis maski. Zadovoljna sam rezultatima koji se primjećuju već nakon prvog nanošenja. Upotrebom maski kosa će vam biti njegovana i mirisna.  

Maske koštaju oko 40 kn, a možete ih pronaći u gotovo svakom dućanu.
+9 glasa
Laura Marjanović od Laura Marjanović

Za kosu sklonu bojanju koje uzrokuje sušenje vrhova bih preporučila Garnier Botanic Therapy masku za kosu. Ona se sastoji od meda i propolisa koji su namijenjeni za jako oštećenu i suhu kosu. Ja tu masku osobno koristim već dugo tako da ju nakon šamponiranja nanesem na mokru kosu, izbjegavajući tjeme kose. Nakon 7minuta isperem kosu, koja bude jako glatka i mekana kao da je izašla iz frizerskog salona. maska za kosu

+8 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
uređen od Nikolina Šrajbek

Isprobala sam raznorazne serume za kosu jer mi je kosa bila suha i oštećena, no nijedan me nije previše oduševio sve dok nisam kupila serum za kosu s arganovim uljem iz Avona. Osim što kosa miriši danima nakon korištenja ovog seruma, ujedno se brzo oporavila, a vrhovi više nisu suhi, iako skoro svaki dan koristim peglu za kosu. Cijena varira svaki mjesec, no obično košta oko 35 kn. Ovaj serum daje kosi poseban sjaj i osvježavajuć miris. 

Avon Advance Techniques serum za kosu s arganovim uljem — Ljepota —  Cosmopolitan.hr

+7 glasa
Gabriela Novosel od Gabriela Novosel
Dugo sam se i sam borila s problemom suhe i oštećene kose, što je bilo uzrokovano učestalim odlascima frizeru na bojanje. No prije cca mjesec dva frizerka mi je otkrila, ne baš serum, ali masku za kosu. Riječ je o LaCroa maski na bazi arganovog ulja. Nakon već prvog korištenja mgola sam normalno raščešljati kosu i nisam imala većih problema. Tako da svaka preporuka. Maska nije skupa, košta 50tak kuna, možet eju pronaći u Muller prodavaonicama.

Slična pitanja

4 odgovora 6.5k 👀
8 odgovora 1.8k 👀
Ivana Basar 13.09.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Ivana Basar
5 odgovora 1.1k 👀
1 odgovor 502 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...