317 pregleda
Ružica Perić u rubrici Filmovi i serije od Ružica Perić
promjena rubrike od Znatko
Znate na što mislim - od svih živih ste čuli kako je taj neki film super i kad ste ga napokon pogledali užasno vas je razočarao. Zbog čega?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+13 glasa
Jana Jančić od Jana Jančić
Godine 2020. je izašao film nazvan 365 days.. Sad možda već znate kojim putem idem s ovime..  Sve mlađe i starije žene su bile opsjednute tim filmom, prijateljice su mi govorile kako ga moram pogledati jer su glumci prezgodni i film je pre ****, po internetu su također svi bili opsjednuti jer "kako su se usudili staviti pojedine scene" koje nikako nisu prikladne. Mislim da je potrebno naglasiti da nisam bila očarana niti 50 shades trilogijom, tako da kada sam pogledala 365 days, što su mi bili najduljih 2 sata u životu, bila sam podosta razočarana. Kako nekome dođe ideja snimiti skoro pa kopiju naj explicitnije trilogije ikada i očekivati pozitivan odgovor publike, to mi nije jasno. A opet, hrpa žena je poludila za time.
Ne razumijem kako se žene godinama bore za jednakost, da imamo mogućnost biti svoja osoba s interesima, profesijom, stavom.. I onda se snimaju ovako stereotipični filmovi u kojima se žene omalovažavaju i vide samo kao predmeta ****, dok žene to upijaju kao neku fanataziju je apsolutno degradirajuće za cijeli ženski rod.
Marko Radić 21.07.2021. pitanje u rubrici Filmovi i serije od Marko Radić
03.10.2021. promjena rubrike od Znatko
Koji su Vas filmovi najviše oduševili iako su razočarali mnoge?
+7 glasa
Mia od Mia
Nije riječ o filmu već o svima poznatoj seriji 'Squid game',naime mene nije očarala nikako. Ne kažem da je serija u potpunosti loša nego jednostavno nije mi sjela i nije mi dala onaj dojam da jedva čekam da pogledam drugi dio epizode. Inače veliki sam ljubitelj filmova i serija ne znam je li do mene, da sam očekivala previše,ali neke stvari su se unaprijed znale. Klasika da će glavni lik preživjeti i onaj djed kad je bila tučnjava povikao je da prestanu i odmah se sve zaustavilo.. Također ova serija me podsjeća na toliko filmova koji su snimljeni prije pa tako najpoznatiji horor Saw ili slagalica strave ima isti koncept. U prostoriji se nalaze ljudi koji su počinili neke grijehe(u seriji se nalaze teški kockari,kradljivci,ubojice)  i jedini način da prežive da odigraju igre i poštuju pravila,ali u ovom filmu je doslovno masakar, ali da je sličan koncept je. Čisto moje mišljenje, a Vi?
+6 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Iako je Bilježnica (The Notebook) hit većini gledatelja, osobno me taj film nije oduševio. Moram napomenuti da sam jedna od onih koja voli filmove ljubavne tematike i plačem na tužne scene, no ovaj mi je film klišejiziran i ni po čemu se ne izdvaja od drugih filmova iste tematike. Čini mi se da se radnja odugovlači, a emocionalne reakcije su, po meni, nerealne i previše naglašene.

Pokušala sam ga pogledati nekoliko puta i čitala sam knjigu, ali mi se mišljenje i dalje nije promijenilo.

Slična pitanja

Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...