Ružica Perić u rubrici Kupovina od
Oba dućana su mi relativno blizu, ali me zanima koji od ova dva dućana ima bolju kvalitetu ponuđenih proizvoda.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+11 glasa
Darko Međimurec od
Osobno preferiram Kaufland jer su mi proizvodi nekako poznatiji (domaćiji?) nego u Lidlu. Lidl mi ima previše stranih, nepoznatih i "na oko" nezdravih proizvoda. Možda je ovo paušalna ocijena, ali Kaufland dućani u Zagrebu su mi nekako veći, bolje organizirani, veća je ponuda asortimana roba koji ne spadaju u kućanske potrepštine (namještaj, auto-oprema, ...).

Također, primjetio sam da Kaufland ima dosta skupih cijena (npr. šeflja, kutlača), a Lidl je pri tome jeftiniji. Pa čini mi se čak i općenito u nekim stvarima kao što su žestoka pića. No mislim da je razlika u cijenu i Kauflanda i Lidla vrlo mala jer su oba jeftiniji od npr. Konzuma bez da se koriste kartice lojalnosti.
Ana Primorac 25.01.2022. pitanje u rubrici Kupovina od Ana Primorac Koje radno vrijeme ima Kaufland?
+6 glasa
Silvija Garić od
Oba dućana imaju kvalitetnu i provjerenu robu što potvrđuju njihova brojna priznanja. Zbog osobnih kontakata mogu vam potvrditi da jako paze na kvalitetu svih proizvoda, a posebno svježeg voća i povrća.
Iako kupujem u oba dućana, ovisno o akcijama i tjednoj ponudi, preferiram Kaufland.
Kaufland ima veći izbor različitih marki te je, barem u mom gradu, urednije posložen. Moram napomenuti da sam izrazito zadovoljna njihovom ponudom voća i povrća. Naviknuta sam na domaće proizvode iz vlastitog vrta, a prije nego dozriju, povrće koje kupim u Kauflandu ima vrlo sličan i originalan okus. Imaju široku ponudu domaćih proizvoda, a tropsko voće je također uvijek zrelo i ukusno.
Još jedan razlog zašto volim kaufland su velike akcije. Njihovi proivodi su često sniženi do 40 ili 50 %. Smatram da bi se po tom pitanju svi dućani mogli ugledati na njih. Važno je napomenuti da tih proizvoda naruče mnogo, a ne samo nekoliko paketa koji se rasprodaju u sat vremena.
Također prednost dajem Kauflandu zato što ima hladnjake s vratima koja pružaju proizvodima bolje uvjete čuvanja. Svi mliječni proizvodi imaju dug rok trajanja te se nikada neće dogoditi da kupite nešto ćemu će sutradan isteknuti ili je već istekao rok.
Lidl također ima dobre akcije i kontrolira uvoz hrane, ali zbog većeg izbora preporučila bih  Kaufland.

Slična pitanja

2 odgovora 1.1k 👀
1 odgovor 1.5k 👀
1 odgovor 637 👀
Ana Primorac 25.01.2022. pitanje u rubrici Kupovina od Ana Primorac
1 odgovor 712 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...