Ružica Perić u rubrici Sport i rekreacija od
promjena rubrike od Znatko
Koje su najbolje lokacije za odrasle gdje se može otići na kupanje? Nije mi problem voziti se malo duže ali preferiram bazene bliže Zagrebu.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+12 glasa
Ante Pavlić od
Top terme Topusko, Krapinske topice, terme Tuhelj - tople preporuke za sve lokacije (Krapinske su mozda ipak malo lijepše).

Ako ste u mogućnosti posjetiti drugu državu - terme Čatež ili Olimia u Sloveniji.

U samom Zagrebu, meni nisu loši ni bazeni na mladosti - ovi su ujedno i najjeftiniji.

Ako ne moraju biti bas bazeni, preporučam i kupanje na nekoj rijeci, puno se bolje osjećam na njima. Mrežnica i Korana oko Karlovca su mi top destinacije
+10 glasa
Nikolina Šrajbek od

Istaknula bih toplice u Zagorju kao mjesta nedaleko od Zagreba, a s odličnom ponudom.

1. Terme Tuhelj - osim što nude dovoljno bazena da se ne stvara gužva u samo jednom i tobogane koji su zabavni čak i odraslima, u blizini bazena nalazi se i ugostiteljski objekt u kojem se može naručiti hrana i piće. Također, tamo je moguće i odsjesti u hotelu, ali i u kampu te u Glamping Village-u. Cjenik je nešto kompliciraniji jer postoje jutarnje, popodnevne i večernje ulaznice. Tako, primjerice, jutarnje kupanje za osobe više od 150 cm košta 40 kn radnim danom, dok je popodnevno kupanje (od 16:00) sati za 75 kn. 

2. Terme Jezerčica - toplice smještene u Donjoj Stubici, a posebno su pogodne za odrasle s malom djecom jer ima puno hlada. Sadrže vanjske i unutarnje bazene, kao i toplice u Tuhlju, te nude mogućnost noćenja u hotelu. Cijena cjelodnevne ulaznice za odrasle radnim danom iznosi 60 kn, a vikendom 75 kn. Cijena poludnevne ulaznice za odrasle je 45 kn, odnosno vikendom 55 kn. 

+8 glasa
Monika Kiris od
uređen od Monika Kiris

Nedaleko od Zagreba se nalazi jedinstvena Termalna i Wellness rivijera, na kojoj vas očekuje više od 6500 m²unutarnjih površina s kombinacijom vodenih atrakcija te elegantno dizajniran wellness koji se prostire na skoro 1.000 m² površina (s posebno dizajniranim saunama).

Rivijerija Termi Čatež
Rivijerija Termi Čatež

Rivijera Termi Čatež udaljena je od Zagreba samo 25 kilometara, što je jedan od važnijih razloga zašto su Terme Čatež toliko zanimljiva destinacija svima koji žive u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Dakle, lako je "skoknuti" ondje za vikend ili preko tjedna, a super je što nude mnoge pogodnosti za parove i obitelji tijekom vikenda i tjedna.

Rivijerija Termi Čatež
Rivijerija Termi Čatež - bazen

Radi se o najvećem slovenskom natkrivenom kompleksu bazena, koji nudi jedinstven doživljaj u prekrasno dizajniranom prostoru. Sve vodene površine nalaze se ispod tri kupole ispod kojih se nalaze bazeni, slapovi, tobogani, whirlpool, omogućujući svima da odaberu svoje idealno mjesto. 

Rivijerija Termi Čatež
Rivijerija Termi Čatež

Na Termalnoj rivijeri možete pronaći i dječje bazene (dubina 0,2 m), površine za plivanje, ali i dijelove koji podižu adrenalin. Kada uđete u Termalnu rivijeru, na njoj će vas dočekati sve što trebate - čak i odličan izbor hrane i pića kad želite predahnuti između kupanja.

Rivijerija Termi Čatež
Rivijerija Termi Čatež

Wellness Rivijera prostrani je i elegantno dizajnirani wellness centar, gdje vas očekuju prostrane saune, osim kojih vam je i na raspolaganju i Whirlpool, bazen za hlađenje i veliki topli bazen za masažu/opuštanje, lounge kutke s vodenim krevetima, ledenom fontanom, ali i barom s čajevima i pilingom. Radi svaki dan od 11:00-21:00 sat, a vikendima do 22:00 sata, a ulaznice možete kupiti i prije dolaska.  

Ukoliko ondje još niste bili, svakako posjetite kako bi iskusili ovu jedinstvenu rivijeru i njene bogate sadržaje, ali i odlične bazene. laugh

Foto: promo i Nikola Zoko

Slična pitanja

3 odgovora 3.2k 👀
2 odgovora 498 👀
1 odgovor 364 👀
1 odgovor 343 👀
1 odgovor 541 👀
1 odgovor 265 👀
6 odgovora 482 👀
4 odgovora 1.2k 👀
Znatkica 19.10.2020. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Znatkica
1 odgovor 414 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...