470 pregleda
Ružica Perić u rubrici Kupovina od Ružica Perić
Najdraža marka mi je trenutno Yankee ali njihove svijeće su doista skupe, pa bih htjela neku jeftiniju varijantu. Isprobavala sam dosta onih jeftinih svijeća iz Tedija, Offertissime i sličnih dućana ali gotovo pa niti jedna od njih nema nikakav miris kada se zapali.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Laura Marjanović od Laura Marjanović
Svijeće koje nisu previše skupe možete pronaći u Dm trgovinama. Zovu se Mirjana Mikulec Interior Design. Ja sam do sad isprobala Rustic i Boho varijantu. Također se nudi i Classic varijanta svijeće. Te svijeće su me oduševile jer dođu svega 28,90 kn. Dolaze u praktičnoj limenoj kutiji sa poklopcem s vremenom gorenja od 50 sati. Još jedna njihova prednost je da su proizvedene u Hrvatskoj. Osim njih, Glade svijeće su negdje u srednjem cijenovnom rangu od 22,90 do 39,90kn.
+5 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Nedavno sam isprobala Aromart svijeću iz Pepca i ostala sam oduševljena mirisom koji se proširi po cijeloj kući. Prije toga sam isprobala svakakve jeftinije svijeće iz sličnih dućana, no nijedna nije ostavljala tako dugotrajan miris. 

Ova me svijeća privukla zbog svojeg dizajna, a kad sam je pomirisala, znala sam da je trebam kupiti bez obzira na cijenu. Nakon što sam pogledala cijenu, ostala sam još više iznenađena jer košta samo 26 kn. Miris je šipak i smreka. Uz to je svijeća i dosta velika. 

Opis nije dostupan.

Svijeće dugotrajnog mirisa, ali puno manje od potonje kupujem u Bipi po cijeni od 16 kn, iako sam primijetila da svaka Bipa ima drugačiju cijenu za ovu svijeću. Najdraži su mi mirisi šumsko voće te vanilija i kokos, a još postoje lavanda i božićni kolačić. Nude i veće verzije ovakvih svijeća, no njih kupujem samo na akciji (inače koštaju nešto više od 45 kn u Bipi). Proizvodi ih Svjećarstvo Dobošić. 

 

Slična pitanja

2 odgovora
2 odgovora
3 odgovora
Ružica Perić 26.06.2021. pitanje u rubrici Kupovina od Ružica Perić
2 odgovora
4 odgovora
Lovro Gorup 09.11.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup
2 odgovora
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...