Matija Kranjčić u rubrici Obrazovanje od
Ima li netko iskustva sa školama stranih jezika (za njemački jezik me zanima) u Zagrebu?

Kako se kreću cijene, postoji li mogućnost online nastave i kakva je kvaliteta nastave i iskustvo općenito?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Silvija Garić od
Za tečaj njemačkog jezika preporučila bih Goethe-Institut koji, osim u Hrvatskoj, nudi i tečajeve u Njemačkoj. Osim izrazite kvalitete nastave i dobrih predavača, njihovi certifikati o poznavanju jezika priznati su i cijenjeni u cijelom svijetu.

Vrsta tečaja bira se ovisno o razini znanja i željenom intenzitetu. Ovisno o tempu učenja koji vam odgovara, postoje intenzivni (poluintenzivni i ljetni intenzivni) i ekstenzivni (standardni, jutarnji/večernji) tečajevi. Trenutno se nude i različiti oblici tečajeva - virtualni tečajevi u učionici, kombinirani i online tečajevi.

Prosječna cijena svih oblika tečaja u Hrvatskoj je 3 000 kn.
+8 glasa
Marsel Antunović od
Preporučio bih ti školu stranih jezika Intellecta.  Pohađao sam tamo intenzivni tečaj njemačkog jezika C1 razine, te sam bio oduševljen što je profesorica bila izvorni govornik, te je znala izuzetno malo pričati na hrvatskom jeziku, što je u startu bilo super, jer sam tako još bolje pričao na njemačkom jeziku, jer ona nije znala baš hrvatski.

Što se tiče nastave, nastava je većinom u popodnevnim satima, te kvaliteta nastave je na zavidnoj razini, jer su predavanja u manjim grupama, te se profesor može posvetiti svakom individualno.

Prije samog upisa potrebno je riješiti online test, te nakon toga kratki usmeni razgovor. Nakon toga određuju na kojoj razini je tvoje znanje jezika.

Cijene tečajeva se kreću oko 2500 do 3000 kuna, no uvijek imaju posebne ponude.

No ako planiraš ići živjeti ili studirati van Hrvatske, tada ti ipak preporučujem Goethe institut u Zagrebu, jer je njihov certifikat priznat i cijenjen u inozemstvu.

Slična pitanja

5 odgovora 336 👀
3 odgovora 2.1k 👀
3 odgovora 491 👀
1 odgovor 441 👀
1 odgovor 394 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

8.9k komentara

1.6k korisnika

...