513 pregleda
Matija Kranjčić u rubrici Obrazovanje od Matija Kranjčić
Ima li netko iskustva sa školama stranih jezika (za njemački jezik me zanima) u Zagrebu?

Kako se kreću cijene, postoji li mogućnost online nastave i kakva je kvaliteta nastave i iskustvo općenito?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Silvija Garić od Silvija Garić
Za tečaj njemačkog jezika preporučila bih Goethe-Institut koji, osim u Hrvatskoj, nudi i tečajeve u Njemačkoj. Osim izrazite kvalitete nastave i dobrih predavača, njihovi certifikati o poznavanju jezika priznati su i cijenjeni u cijelom svijetu.

Vrsta tečaja bira se ovisno o razini znanja i željenom intenzitetu. Ovisno o tempu učenja koji vam odgovara, postoje intenzivni (poluintenzivni i ljetni intenzivni) i ekstenzivni (standardni, jutarnji/večernji) tečajevi. Trenutno se nude i različiti oblici tečajeva - virtualni tečajevi u učionici, kombinirani i online tečajevi.

Prosječna cijena svih oblika tečaja u Hrvatskoj je 3 000 kn.
+8 glasa
Marsel Antunović od Marsel Antunović
Preporučio bih ti školu stranih jezika Intellecta.  Pohađao sam tamo intenzivni tečaj njemačkog jezika C1 razine, te sam bio oduševljen što je profesorica bila izvorni govornik, te je znala izuzetno malo pričati na hrvatskom jeziku, što je u startu bilo super, jer sam tako još bolje pričao na njemačkom jeziku, jer ona nije znala baš hrvatski.

Što se tiče nastave, nastava je većinom u popodnevnim satima, te kvaliteta nastave je na zavidnoj razini, jer su predavanja u manjim grupama, te se profesor može posvetiti svakom individualno.

Prije samog upisa potrebno je riješiti online test, te nakon toga kratki usmeni razgovor. Nakon toga određuju na kojoj razini je tvoje znanje jezika.

Cijene tečajeva se kreću oko 2500 do 3000 kuna, no uvijek imaju posebne ponude.

No ako planiraš ići živjeti ili studirati van Hrvatske, tada ti ipak preporučujem Goethe institut u Zagrebu, jer je njihov certifikat priznat i cijenjen u inozemstvu.

Slična pitanja

Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...