1.8k pregleda
Sara Cindrić u rubrici Obrazovanje od Sara Cindrić
uređen od Znatko
Zanima me isključivo tečaj stranog jezika uživo u manjim grupama. Tražim školu koja ima moderniji (i zanimljiviji) pristup učenju (znači, da nije ono da ti podijele udžbenike, nešto natucaju o gramatici pa da rješavaš zadatke). Bilo bi super ako mi možete preporučiti iz osobnog iskustva ili ako ste nešto čuli od poznanika...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Dvije godine sam polazila zagrebačku Školu stranih jezika "eSCe". Škola djeluje u sklopu studentskog doma "Cvjetno naselje", ali polaznici ne moraju nužno biti studenti - upis je dozvoljen svima. 

Cijena je izrazito pristupačna, iako se trenutno ne mogu sjetiti točnog iznosa (otprilike 1200 kn po semestru, dakle za 5 mjeseci tečaja). 

Učila sam talijanski jezik i mogu podijeliti pozitivna iskustva s mladom i ambicioznom profesoricom i aktivnom i zainteresiranom grupom kolega. Za tečaj španjolskog jezika sam, također, čula dobre i pozitivne stvari. 

Mi smo na talijanskom jeziku prolazili gradivo uz pomoć udžbenika, ali smo i svaki tjedan pogledali neki talijanski film, kuhali talijansku hranu, odlazili na Tuškanac kad su se prikazivali talijanski filmovi, radili mini-istraživanja o talijanskim pokrajinama i gradovima pa ih predstavljali drugim kolegama tako da smo, osim klasične prezentacije, kupovali/pripremili i hranu specifičnu za taj dio Italije i slično. Uvijek je bilo jako interaktivno i zanimljivo. Imali smo i zajedničku Facebook grupu u kojoj smo pisali objave o svim dogovorima i vježbali korištenje talijanskog jezika na društvenim mrežama. Bavili smo se i pisanjem recenzija, izmišljanjem blogova na talijanskom i sličnim aktivnostima. Naravno, sve ovisi o angažmanu profesora. Isto tako, imali smo i puno zadaća u radnim bilježnicama, ali kako bismo drugačije neke stvari utvrdili. Smatram da je ovaj tečaj zapravo bio odličan balans između učenja i druženja. 

U grupi nas je bilo šest. Na kraju semestra polagali smo pismeni i usmeni ispit. 

Lokacija: Odranska ulica 8, Zagreb 

E-mail: skolastranihjezika@sczg.hr

Broj telefona: 01 4593 521, 01 4590 857

+8 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov

Moja topla preporuka za školu stranih jezika je u Varšavskoj ulici i Intellecta u Amruševoj 6. U prvu sam išla još u osnovnoj školi i danas odlično vladam engleskim jezikom dok sam u drugu išla nakon srednje škole i za oba dvije imam same pohvale.

 

Oba dvije škole stranih jezika su u centru grada Zagreba, udaljene samo 10 min jedna od druge, najbolje bi bilo pogledati i jednu i drugu pa onda odlučiti, ovisno i koje jezike želite naučiti, takodjer oba dvije škole stranih jezika imaju manje grupe polaznika, nešto manje ipak ima škola u Amruševoj 6 u kojoj se stvarno trude i ravnaju po vama radi fakultetskih obaveza i posla, tako tamo postoje i individualni tečajevi zasebno od ostalih polaznika, a sve započinje tako da napišete njihov online test za strani jezik kojeg želite kod njih pohađati i njihov profesor će vam se vrlo brzo javiti s rezultatom i stručnim mišljenjem odakle kod njih početi. Oba dvije škole preporučam jer su me mnogo naučile. 

+6 glasa
Martina Kovacevic Rakonic od Martina Kovacevic Rakonic

Pozdrav,

ako dolazi u obzir nastava putem interneta, mi nudimo nastavu engleskog i španjolskog jezika u kojoj se ne koristimo udžbenicima, nego svakodnevno kreiramo zanimljive materijale temeljene na aktualnim temama. Radi se u malim skupinama od najviše tri osobe i nastava je potpuno fleksibilna - možete se prijaviti i otkazati do posljednje minute.

Nudimo i besplatan probni sat pa se možete prijaviti i vidjeti odgovara li Vam taj način rada. 
Slobodno mi se javite putem e-maila na adresu martina.kr94@gmail.com, a za probni se sat možete prijaviti preko sljedeće poveznice: https://oxinity.com/es/ingles/online/?idc=122295&f=ZNATKO

Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...