87 pregleda
Ana Pilato u rubrici Zabava od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Kako Vam je bilo na LMF festivalu?

- 'Let The Music Be Free'

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (16.6k bodova)
odabran od Ana Pilato
 
Najbolji odgovor

LMF je bio iznad svih očekivanja! Nekoliko tisuća ljudi partijalo je na Jarunu uz najpoznatije svjetske DJ-eve. Tu je četrdesetak domaćih i svjetskih DJ-eva rasplesalo brojne posjetitelje željne dobrog provoda te time u potpunosti opravdao svoj status najiščekivanijeg festivala ovog ljeta. Sve se odvijalo proteklog vikenda u Zagrebu gdje je premijerno održan festival elektronike LMF pod punim nazivom 'Let The Music Be Free'.

Program LMF festivala započeo je još u ranim popodnevnim satima, kada je šest LMF kamiona krenulo put oko jarunskog jezera. Evocirajući na kultne party parade kasnih 90-ih godina, vizualno iznimno atraktivni party kamioni poslužili su kao svojevrsne pokretne pozornice, na kojima su svoje setove odradili poznati strani i domaći DJ-evi. S obzirom na činjenicu kako je ovo prvi festival ovakvog koncepta u Hrvatskoj, već sam početak LMF-a pobudio je ogroman interes kod publike.

Nakon parade koja je kružila oko jarunskog jezera, kamioni su se zaustavili u festivalskom prostoru, na južnoj strani jezera, gdje je ujedno bio postavljen i main stage, impresivna pozornica visine preko 15 metara, čija je gradnja trajala nekoliko tjedana. Tokom popodnevnih sati, na ukupno 7 pozornica izmjenjivali su se brojni DJ-evi, a posjetitelji su mogli birati između nekoliko žanrova elektronike, bilo da preferiraju plesni house ili žešći techno. Posebnost ovog festivala bila je i LMF brendirana plaža, koja se nalazila svega nekoliko metara od samog prostora festivala, a poslužila je kao idealno osvježenje posjetiteljima od višesatnog plesanja.

Sa zalaskom sunca, DJ-evi su svoje setove priveli kraju, a zabava se preselila na main stage, čime je ujedno započela i kulminacija festivala. Glavnu riječ preuzeli su headlineri, poput Claptone-a i Lucian-a, a čast da zatvori prvo izdanje LMF-a pripala je techno pioniru Marcu Caroli, čiji je set atmosferu na Jarunu doveo do usijanja. Tisuće zadovoljnih i dobro raspoloženih partijanera plesalo je na zarazne zvukove elektronike do sitnih jutarnjih sati.

Cjelokupan festival odvio se uz poštivanje svih mjera, a na ulazu su bili postavljeni punktovi za brzo antigensko ili PCR testiranje.

Jedinstvena šumska pozornica, tik uz jezero, pokazala se kao savršena kulisa za opušteni ljetni festival, a organizatori su istaknuli kako su veoma zadovoljni sa svime te kako za iduću godinu već planiraju nova iznenađenja. Već se veselimo!

Slična pitanja

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...