230 pregleda
Ana Pilato u rubrici Turizam i putovanja od Ana Pilato

Gdje otići ovu jesen u posezoni na more?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Preporučamo Vam dolje navedena gourmet događanja u listopadu i studenom 2021. godine. Naime, Aminess priprema zanimljivu jesen u Novigradu i na Korčuli.

Aminess hoteli i kampovi su za jesen 2021. svojim gostima i svim zainteresiranima pripremili niz gourmet događanja s kojima će posezona u Novigradu i na Korčuli biti posebno zanimljiva. Tako tijekom mjeseca listopada i studenoga goste očekuje još nekoliko događanja u sklopu dva projekata:

  1. Aminess Wine & Gourmet Nights te
  2. Aminess Cooking with Class by David Skoko.

Već u petak 1. listopada 2021. na rasporedu je još jedna Aminess Wine & Gourmet Nights ekskluzivna večera koja započinje u 19 sati u Aminess Maestral Hotelu, i to u à la carte restoranu Oliveto. Uz chefa Davida Skoku, za posebno gourmet iskustvo pobrinut će se talentirani slovenski chef Jorg Zupan kao poseban gost večeri. Deserte će pripremati Martina Labinjan iz Aminessa, a gostima će se služiti vina Benvenuti.

Sljedećeg dana, u subotu 2. listopada 2021. na redu je Aminess Cooking with Class by David Skoko koji objedinjuje čari odmora u Istri i učenje od chefa Skoke. Svatko tko rezervira ovaj ekskluzivni gourmet paket Aminess Maestral Hotela moći će sudjelovati na stručnoj radionici kuhanja uz bogat izbor lokalnih namirnica u à la carte restoranu hotela pod vodstvom jednog od najboljih hrvatskih chefova.

Nakon toga, sljedeća radionica je u subotu 16. listopada 2021.

Uz to, Aminess Wine & Gourmet Nights će se u listopadu po prvi puta održati i na Korčuli, točnije u subotu 9. listopada 2021. u Aminess Korčula Heritage Hotelu, a za goste će specijalitete pripremati David Skoko i Hrvoje Zirojević.

Posljednju ovogodišnju priliku za sudjelovanje na Aminess Wine & Gourmet Nights večeri gosti će imati u petak 5. studenoga 2021. u à la carte restoranu Oliveto novigradskog hotela Aminess Maestral kada će kuhati David Skoko i Hrvoje Zirojević, dok će se za vina pobrinuti vinar Matošević

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Aminess Wine & Gourmet Nights večerama ili na gourmet vikendu Aminess Cooking with Class by David Skoko mogu rezervirati svoje mjesto putem:

  • e-mail adrese: reservations@aminess.com ili 
  • na broj telefona 052 858 600.

Slična pitanja

1 odgovor
2 odgovora
2 odgovora
Ivan Gačić 31.08.2020. pitanje u rubrici Zabava od Ivan Gačić
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...