76 pregleda
Marija Miha u rubrici Turizam i putovanja od Marija Miha [Superaktivan] (4.2k bodova)

Kakao je bilo na konferenciji o turizmu Best Stay 2021?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (14.8k bodova)
odabran od Marija Miha
 
Najbolji odgovor

Uz planirani event na otvorenom, vremenske nepogode malo su promijenile planove pa se tako konferencija smijestila u kupoli koja je niknula u centru Grada Krka u manje od jednog dana. Ručak, izložbeni prostor i sastanke održani su u Hotelu Maritim uz pogled na Grad Krk, a za popodnevne aktivnosti degustacije vina i edukacije o pršutu, putovalo se i družilo se dalje po otoku. Unatoč pandemiji, lošem vremenu i zatvorenom krčkom mostu na početku eventa, na kraju je sudjelovalo 94% registriranih sudionika!

Best Stay

BEST STAY 2021 - Konferencija za lidere u turizmu

Sedma po redu međunarodna konferencija Best Stay 2021 održala se po prvi put na otoku Krku, 7. i 8. listopada 2021. Tijekom događaja sudjelovalo je više od 150 sudionika uključujući vodeće predstavnike sljedećih tvrtki: Hilton, Martinis Marchi Hotel, Valamar Riviera d.d., Aminess Hotels & Campsites, Hotel Park Makarska, San Canzian Village & Hotel, Samsung Electronics, Ježevac Premium Camping Resort Valamar Riviera d.d., Falkensteiner Hotel Management d.o.o., Cresanka d.d., Glavotok d.o.o., Ruckus/Comscope (Adrinet), A1 Hrvatska d.o.o., Hotel Jarun, Crvena Luka Resort i mnogi drugi.

Konferencija je svojim sudionicima omogućila networking opcije kao što su unaprijed dogovoreni sastanci, interaktivni izložbeni prostor, popodnevne timske aktivnosti (posjet vinariji Kuća vina Ivan Katunar i Kući krčkog pršuta Žužić) i nezaobilaznu zabavu na kraju prvog dana.

Program konferencije prvi dan otvoren je temom niše luksuznog smještaja u prirodi, u prezentaciji Denisa Galića iz HGE consilio d.o.o./Villa Nai 3.3, koji je naglasio kako su putem F&B ponude svoja dva restorana pridobili veliki broj rezervacija soba, a pri kraju drugog dana Maja Šimunić, iz također novootvorenog hotela, Hilton Rijeka Costabella, detaljnije je pojasnila zašto i kako je angažiranje “influencera” korisno u svrhu konverzije potencijalnih gostiju u rezervacije, putem društvenih mreža. Napisati ćemo ovdje i pregled ostalih tema o kojima se diskutiralo u detalje, a to su - uvijek aktualni nedostatak radne snage i kako uklopiti tehnologiju u turistički sektor tako da bude korisna, a da se pritom ne izgubi kvalitetan kontakt s gostom.

“Vrlo dobra konferencija s odličnim temama, druženje s kolegama iz branše za kraj sezone svakako je potrebno i neophodno.” - izjavio je voditelj direktne, grupne i MICE prodaje, Bluesun Hotels & Resorts

Naglasak na inovacije i dobre primjere iz prakse, kao i uvijek, bio je glavni fokus i ovogodišnjeg Best Stay eventa.

PREZENTACIJE I STUDIJE SLUČAJA:

 • Kako podići granicu kvalitete i luksuza, kroz priču o Villi Nai 3.3
 • Kreiranje posebnog iskustva gosta sa Samsung rješenjima
 • Studija slučaja: Što je danas najbolji mogući “guest experience”?
 • Kako smo mi “preživjeli” 2020. i 2021. godinu? Što spremamo za dalje? Kako definirati ciljeve za budućih nekoliko godina?
 • Maksimalizacija prihoda pomoću tehnologije i inovacije u revenue management-u
 • Promjene u vođenju ljudskih resursa
 • Kako poboljšati korisničko iskustvo sa omnichannel pristupom
PANELI:
 • “The secrets of successful recovery” - Kako se čim prije i čim bolje oporaviti od posljedica pandemije?
 • Što je to “must have” kada govorimo o tehnologiji u turizmu?
 • Koja je uloga tehnologije u oporavku turizma od pandemijske krize?
 • Kako profitirati od promjena koje donosi post-pandemijski gost?
 • Budućnost MICE turizma nakon pandemije
 • Završni panel hotelijera: Koji će trendovi oblikovati turizam u 2022. godini?
RADIONICE:
 • Kako pridobiti nove individualne goste putem društvenih mreža i digitalnog marketinga
 • Planiranje strategije ljudskih potencijala - od razvoja do branding-a poslodavca i mogućnosti fleksibilne radne snage
 • Praktični koraci do digitalne transformacije u turizmu
POPODNEVNE AKTIVNOSTI

U poslijepodnevnim satima, u četvrtak, 7. listopada, napravili smo pauzu od konferencijskog programa i poslovnih sastanaka, kako bi zakoračili u svijet zabavnih timskih aktivnosti. Tijekom dva sata trajanja aktivnosti, sudionici su iskoristili ekskluzivnu priliku da se povežu sa svojim kolegama i upoznaju nove ljude u branši. Aktivnosti su se održale u Kući vina Ivan Katunar u Vrbniku i Kući krčkog pršuta Žužić u Vrhu.

Slična pitanja

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...